|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako ostaviti duvan? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: juče 15:29
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Kako ostaviti duvan? -
27.05.2008, 08:41
Pa kao što neki ovde pomenuše jedan od saveta bi bio da stalno imate pored sebe nekoga ko će da vas opominje. Moja sestra i njen dečko jedno drugog lupaju po ruci kada pokušaju da se late kutije cigareta.
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 21:19
Pol: Žensko
|
29.05.2008, 22:29
Promeniti način razmišljanja i životne navike.
U prvo vreme nema šenlučenja sa pušačima do beskonačnosti i ispijanje tone kafe - em nezdravo em gubljenje vremena Zameniti sedeljke šetnjama ali ništa radikalno, nego postepeno i umereno.. "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 06.03.2008.
Poslednji login: 25.07.2008 09:37
Godine: 27
|
09.06.2008, 15:34
Ima 7 dana od kako ne pusim. Uzasno mi je tesko, ali sam pronasla nacin kako da to prebrodim. Na poslu ne smem unutra da pusim a napolju si izgledam kao klosar. Kad dodjem kuci spremim neku zdravu hranicu pa kad me uvati zelja za pljugom ja nazujem patikice i u trcanje. Kad se posle sat vremena trcanja vratim ne pada mi na pamet da zapalim cigaru, cak mi se i gadi.
![]() Nisam samo ostavila cigarete zbog svog zdravlja vec i zbog svog dragog. On nece da ostavi cigarete a ja pokusavam da mu budem inspiracija, naime, on jako kaslje a zna da popusi i 4-5 pakli dnevno ![]() Ima da prestane ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:02
Godine: 30
|
23.06.2008, 22:00
Pušila sam devet godina,a sad već ima devet godina kako to ne radim.Bitna je volja!!!!!!!Mnogo pomažu nikotinske žvake,razne grickalice kao što su:suncokret,bele semenke, zatim razne žvake i piskaranje(da bi ruke bile zauzete).Desi se i dan danas da poželim da pušim,ali se ne bih usudila.To se borim sama sa sobom.Nekad sanjam da pušim, i u snu sebe grdim kako nisam karakter,kako sam nula od čoveka kad ne mogu tako jednoj glupavoj stvari da se suprotstavim.Sretna se probudim i naravno:Hvala, ne gušim!
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|