|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako ostaviti duvan? |
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Kako ostaviti duvan? -
19.05.2008, 17:36
Ja moju curu neću ubedjivati da ne puši
![]() a ja sam duvan ostavio u fijoku i ondak sam ga trazio po dzepovima kad negde idem i nisam ga našao i eto ![]() više ne pušim duvan ali cura još puši ![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:02
Godine: 44
|
19.05.2008, 17:44
Citat:
Da li se čovek pred smrt ili prilikom saopštavanja dijagnoze pokaje zbog tolikog pušenja... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
|
19.05.2008, 19:06
када купите цигарете, намажете филтере љутим папричицама. на пример.
ја нисам то радио, али, ево већ четири лета апстинирам. ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.05.2008.
Poslednji login: 05.06.2008 13:26
Pol: Žensko
Godine: 23
|
21.05.2008, 21:47
Krajem osnovne sam se navukla na duvan, a ostavila ga tek na prvoj godini studija. Nisam mogla odjednom, vec smanjivanjem doze koje je trajalo nekih pola godine. Bitno je da prestanesh da uvlachish duvan u pluca, vec samo da "fuckash".
|
|
|
|
|
|
s*permen
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
|
21.05.2008, 21:51
Citat:
kako ti nije žao pluća ? Ako ne uvlačiš onda je kao bolje ? ![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
|
21.05.2008, 23:12
Citat:
![]() samo sto akzu da tim "fuckanjem" pre mosh' da navuces rak jezika i grla ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
|
22.05.2008, 00:08
"ziban" je lek za lecenje bolesti zavisnosti,prvenstveno za duvan....mnogi moji prijatelji su tako prestali da puse,i sama sam ostavila duvan posle dve nedelje.....poenta je da se lek pije ujutru uvece a cigarete se normalno konzumiraju...posle odredjenog vremena imate osecaj kao da stre prepusili,i jednostavno pocinjete da gasite cigaretu nakon dva tri dima.......
lek se prodaje po ceni od sezdesetak evrica....a u mnogim apotekama se prodaje i na table....na primer,ja sam potrosila oko tri table,sto je pola pakovanja... nema kriza,nema ludila...... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: 17.07.2008 12:22
|
23.05.2008, 08:00
Da zybanom sam i ja ostavio cigarete, posle dugogodisnjeg staza i 2 pakle dnevno. Evo vec 1,5 godinu ni jedne niti imam zelju, bukvalno kao da nikad nisam zapalio cak ni ne mogu sebe da se setim sa cigaretom.
Mislim da investicija od 60e se isplati i sve pozitivno. Jeste da je lek bio prvobitno ravijan za lecenje depresije i kad su videli da pacijenti masovno ostavljaju cigarete poceli su ga rayijati i u tom pravcu. Znaci savet je Zyban. |
|
|
|