VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako ostaviti duvan?
staro
  (#41 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 11:13
Pol: Žensko
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 16:39

Ovo nije tema "Zašto ne ostavljati duvan - 1001 j....o glup razlog zašto je pušenje dobro za vas...", već "Kako ostaviti duvan?". Takođe, tema nije ni "Gazirani sokovi", ni ti "Sex". Aj čitajte malo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:02
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 16:51

Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Ovo nije tema "Zašto ne ostavljati duvan - 1001 j....o glup razlog zašto je pušenje dobro za vas...", već "Kako ostaviti duvan?". Takođe, tema nije ni "Gazirani sokovi", ni ti "Sex". Aj čitajte malo.
Da ne bi tebe ostah da crknem od duvana,pa još u zabludi... E hvala ti koleginice što me ubedi u tri reči da sex sa pušenjem nema veze...

p.s. svako svaku temu doživljava recipročno svojim mentalnim resursima,pa ne treba biti tako strog prema diskusijama koje se iz iste izrode... forum i teme pomalo služe i za to... šta se iz teme izleže,deca,pilići ili nojevi često je važnije od početka,jer onda bi svaku temu trebalo završiti onako kako je i počela... usput i nema mnogo načina za odvikavanje,pa bi tema kao i većina drugih trajala koliko i tek izmuženo mleko od neke kravice...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#43 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
Godine: 42
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 17:36

Ja moju curu neću ubedjivati da ne puši
a ja sam duvan ostavio u fijoku i ondak sam ga trazio po dzepovima kad negde idem i nisam ga našao i eto
više ne pušim duvan ali cura još puši

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#44 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:02
Godine: 44
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 17:44

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Ja moju curu neću ubedjivati da ne puši
a ja sam duvan ostavio u fijoku i ondak sam ga trazio po dzepovima kad negde idem i nisam ga našao i eto
više ne pušim duvan ali cura još puši
E zalud je to kolega... ona će da povuče virus ili šta već,a pošto će inkubacija kod nje da traje duže ti ćeš oboleti,a ona će i dalje da puši bez drastičnih posledica...

Da li se čovek pred smrt ili prilikom saopštavanja dijagnoze pokaje zbog tolikog pušenja...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#45 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.05.2008, 19:06

када купите цигарете, намажете филтере љутим папричицама. на пример.

ја нисам то радио, али, ево већ четири лета апстинирам.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#46 (permalink))
Chihiro
Novi član
Chihiro je na dobrom putu

Član od: 21.05.2008.
Poslednji login: 05.06.2008 13:26
Godine: 23
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 21.05.2008, 21:47

Krajem osnovne sam se navukla na duvan, a ostavila ga tek na prvoj godini studija. Nisam mogla odjednom, vec smanjivanjem doze koje je trajalo nekih pola godine. Bitno je da prestanesh da uvlachish duvan u pluca, vec samo da "fuckash".

staro
  (#47 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:29
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 21.05.2008, 21:51

Citat:
Chihiro kaže: Pogledaj poruku
Krajem osnovne sam se navukla na duvan, a ostavila ga tek na prvoj godini studija. Nisam mogla odjednom, vec smanjivanjem doze koje je trajalo nekih pola godine. Bitno je da prestanesh da uvlachish duvan u pluca, vec samo da "fuckash".
Tako mlada a toliko se napušila kako ti nije žao pluća ?
Ako ne uvlačiš onda je kao bolje ?

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#48 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 21.05.2008, 23:12

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Tako mlada a toliko se napušila kako ti nije žao pluća ?
Ako ne uvlačiš onda je kao bolje ?
naprotiv, nema razlike
samo sto akzu da tim "fuckanjem" pre mosh' da navuces rak jezika i grla

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#49 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 22.05.2008, 00:08

"ziban" je lek za lecenje bolesti zavisnosti,prvenstveno za duvan....mnogi moji prijatelji su tako prestali da puse,i sama sam ostavila duvan posle dve nedelje.....poenta je da se lek pije ujutru uvece a cigarete se normalno konzumiraju...posle odredjenog vremena imate osecaj kao da stre prepusili,i jednostavno pocinjete da gasite cigaretu nakon dva tri dima.......
lek se prodaje po ceni od sezdesetak evrica....a u mnogim apotekama se prodaje i na table....na primer,ja sam potrosila oko tri table,sto je pola pakovanja...

nema kriza,nema ludila......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#50 (permalink))
Bacman
Novi član
Bacman je na dobrom putu

Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: 17.07.2008 12:22
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 23.05.2008, 08:00

Da zybanom sam i ja ostavio cigarete, posle dugogodisnjeg staza i 2 pakle dnevno. Evo vec 1,5 godinu ni jedne niti imam zelju, bukvalno kao da nikad nisam zapalio cak ni ne mogu sebe da se setim sa cigaretom.
Mislim da investicija od 60e se isplati i sve pozitivno. Jeste da je lek bio prvobitno ravijan za lecenje depresije i kad su videli da pacijenti masovno ostavljaju cigarete poceli su ga rayijati i u tom pravcu.
Znaci savet je Zyban.