|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako ostaviti duvan? |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Kako ostaviti duvan? -
19.02.2008, 17:13
Citat:
Ja ću još da dodam a ti nećeš da se ljutiš. Lepše ćeš se i lakše buditi ujutru, nećeš smrdeti, sve će ti lepše i drugačije mirisati, hrana, cvećke, lipe, kiša, sve poljubac će konačno imati pravi ukus, imaćeš kintu viška za koju ćeš mesečno moći da kupiš solidne cipeliške i manjka onoga što ti ne treba u plućima.Nikada nisam pričala da ću ostaviti cigarete dok sam bila pušač. Pričala pričala grdila se i pušila i dalje. Nije mi padalo na pamet to. Baš sam ih volela i uživala u svakom dimčiću. Paklu and half tukla ponekad! I onda sam samo rekla da neću više. Just like that. Nije bilo fora onih klasičnih "Evo, još samo ovu kutiju da završim". Bacila odmah. I nisam nikad više, niti mi je palo na pamet da probam opet. Puno godina već. Ništa lakše nego ostaviti cigarete. Nikakav ziban ti ne treba. Samo spirit. Meni se samo učinilo da plivam sporije Probaj nešto, da trčiš, da se popenješ na neki dvocifreni sprat bez pauza itd... možda će i na tebe da deluje Izazovi sama sebe i vidi koliko si u stvari jaka ili sedi i žutuj kao stara fotka i grdi se svakodnevno ![]() Srećno!
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.02.2008.
Poslednji login: juče 06:30
Pol: Muško
Godine: 31
|
19.02.2008, 17:52
Squaw se baš dobro izrazila!
...ja sam počeo 15-toj i nikada mi nije padalo na pamet da ostavim pušenje ...a onda nakon 10 godina,odlučio sam da prestanem...i uspelo mi je! Moraš čvrsto i nepokolebljivo da odlučiš...ustvari,treba stvarno da to želiš ne samo da kažeš. Naoružaj se sa puno ljubavi prema sebi,svom zdravlju,svom životu - uspećeš! ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
|
20.02.2008, 17:10
...ako ostavim pusenje...onda moram da ostavim i espreso,alkohol...c...jok ja...
![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Žensko
Godine: 33
|
20.02.2008, 17:23
Ccccc ti si od one sorte kao jedna moja bitanga
što joj nije jasno šta će ljudi koji ne puše u kafiću uopšte. I šta oni uopšte rade sa rukama? Kao piju pivo i ŠTA? Mislim, što oni izlaze uopšte? MorrrrRRRRrrEEEeee ![]() A i kafica ima drugi ukus Lepši.
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03