VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako ostaviti duvan?
staro
  (#11 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 16:31
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 11:26

Jednostavno ostaviš! A kad pomisliš da zapališ,kažeš sebi: Eee..kakav si ti karakter kad ne možeš da se izboriš sa jednom cigaretom.Pljesneš sebe po ruci i uzmeš da radiš nešto konstruktivno kako bi zaboravila na duvan!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 09:58
Godine: 28
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 11:38

Samo odlucis i to je to.Samo ODLUCI,zaista.
(lako je meni pametovati,heheeheh)

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#13 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 14:50

Citat:
selenala kaže: Pogledaj poruku
Cao,
imam samo jedno pitanje : KAKO OSTAVITI DUVAN tj.
KAKO NE PUSITI?!
Zamolila bih vas da samnom podelite iskustva....
Počela si da razmišljaš o tome,već si na dobrom putu.Još samo da se sa sobom dogovoriš da će to biti odmah,a ne sutra i eto ti mog iskustva.

Ono "ugojiću se" neka te ne brine-skine se tih 2,3,4kg vrlo brzo jer ćeš se mnogo lakše rekreirati, lepše voditi ljubav...dovoljno

staro
  (#14 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 17:13

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Ono "ugojiću se" neka te ne brine-skine se tih 2,3,4kg vrlo brzo jer ćeš se mnogo lakše rekreirati, lepše voditi ljubav...dovoljno
Nije dovoljno Ja ću još da dodam a ti nećeš da se ljutiš. Lepše ćeš se i lakše buditi ujutru, nećeš smrdeti, sve će ti lepše i drugačije mirisati, hrana, cvećke, lipe, kiša, sve poljubac će konačno imati pravi ukus, imaćeš kintu viška za koju ćeš mesečno moći da kupiš solidne cipeliške i manjka onoga što ti ne treba u plućima.

Nikada nisam pričala da ću ostaviti cigarete dok sam bila pušač. Pričala pričala grdila se i pušila i dalje. Nije mi padalo na pamet to. Baš sam ih volela i uživala u svakom dimčiću. Paklu and half tukla ponekad! I onda sam samo rekla da neću više. Just like that. Nije bilo fora onih klasičnih "Evo, još samo ovu kutiju da završim". Bacila odmah. I nisam nikad više, niti mi je palo na pamet da probam opet. Puno godina već. Ništa lakše nego ostaviti cigarete. Nikakav ziban ti ne treba. Samo spirit. Meni se samo učinilo da plivam sporije Probaj nešto, da trčiš, da se popenješ na neki dvocifreni sprat bez pauza itd... možda će i na tebe da deluje Izazovi sama sebe i vidi koliko si u stvari jaka ili sedi i žutuj kao stara fotka i grdi se svakodnevno

Srećno!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#15 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 17:39

Što da ostavim? Vi verujete svemu što pročitate... svašta...

A pušenje ko ostavi treba je streljati...

staro
  (#16 (permalink))
bezec
Početnik
bezec će uskoro postati poznat član

Član od: 05.02.2008.
Poslednji login: juče 06:30
Godine: 31
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 19.02.2008, 17:52

Squaw se baš dobro izrazila! ...ja sam počeo 15-toj i nikada mi nije padalo na pamet da ostavim pušenje ...a onda nakon 10 godina,odlučio sam da prestanem...i uspelo mi je! Moraš čvrsto i nepokolebljivo da odlučiš...ustvari,treba stvarno da to želiš ne samo da kažeš. Naoružaj se sa puno ljubavi prema sebi,svom zdravlju,svom životu - uspećeš!

VOJVODINA MOJA DOMOVINA

staro
  (#17 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 20.02.2008, 17:10

...ako ostavim pusenje...onda moram da ostavim i espreso,alkohol...c...jok ja...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 20.02.2008, 17:23

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ako ostavim pusenje...onda moram da ostavim i espreso,alkohol...c...jok ja...
Ccccc ti si od one sorte kao jedna moja bitanga što joj nije jasno šta će ljudi koji ne puše u kafiću uopšte. I šta oni uopšte rade sa rukama? Kao piju pivo i ŠTA? Mislim, što oni izlaze uopšte? MorrrrRRRRrrEEEeee

A i kafica ima drugi ukus Lepši.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#19 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 20.02.2008, 17:26

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ccccc ti si od one sorte kao jedna moja bitanga što joj nije jasno šta će ljudi koji ne puše u kafiću uopšte. I šta oni uopšte rade sa rukama? Kao piju pivo i ŠTA? Mislim, što oni izlaze uopšte? MorrrrRRRRrrEEEeee

A i kafica ima drugi ukus Lepši.
...sve ja to znam...ali nisam karakter...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#20 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 01:20
Odgovor: Kako ostaviti duvan? - 20.02.2008, 22:23

Pogledaš ove slike:

I onda, ako ti se ostavlja, jednostavno ostaviš, a ako ti se ne ostavlja, kupiš još jednu paklu.