|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Mamurluk |
|
Odgovor: Mamurluk |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:39
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Mamurluk -
01.01.2008, 15:43
Citat:
![]() Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
|
01.01.2008, 15:55
Ceo zivot ne funkcionisem naredna dva dana,niti pusim,niti jedem,pa i od relativno laksih pijanstava...Velika pijanstva vise i ne mogu da mi se dese,a i u tim preteranim savrseno se secam svega,pa i detalja...Kolaps je kada sam priznam da ne mogu da vozim,a to mi se desilo 2x u zivotu... Od pre 3 godine ne povracam od alkohola,ali ne smem da vam kazem sta je razlog,jer promovisati drustvena zla nije primereno ni ovde...
Nego o LECENJU i PREVENTIVI: - Jedite sto bolje i masnije pre konzumiranja,a ako mozete i po malo za vreme alkoholisanja... - Mesanje alkohola nema veze sa pijanstvom,alkohol je alkohol,a KNJAZ MILOS konzumirajte u neogranicenim kolicinama ma sta pili,ona vas trezni za pola sata... - Pre spavanja slobodno popijte sumeci magnezijum i beviplex vitamine (od kako pijem magnezijum kao da nemam posledica koje sam citav zivot imao..jbg covek se uci dok je ziv... )Slusaj mene radi kako hoces,ali od ovog recepta savrsenijeg nema...probajte |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:38
Godine: 34
|
01.01.2008, 16:07
Ok..
... a šta je sa starim dobrim rasolom? Pričali stariji i iskusniji da rasol '' monumentalno'' ubija mamurluk? ![]() Nisam probala ... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
|
01.01.2008, 16:16
Citat:
MAGNEZIJUM i sa alkoholom i bez,dok ne potrosis pakovanje... (nije ni jeftino) |
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
|
01.01.2008, 23:01
Citat:
![]() Napravi ti bolni dzumbus u stomaku, tako da i zaboravis na mamurluk. ![]() Ja ne cugam vise. Luda sam i bez alkohola. Popijem casu vina i o'ma sam nos patos. Eto najbolje preventive protiv mamurluka. Nemojte piti. ![]() A pre sam se lecila limunadom, vodom, paradajz corbicama i supicama, sumecim tabletama, nekoliko puta je bilo i izbijanja klina klinom, ali samo za vreme kampovanja i tako... Sad sam na multivitaminskim sokovima, cedjenim narandzama i limunadama i bas mi je lepo ![]() |
|
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 19:39
Godine: 35
|
03.01.2008, 14:30
Tako je _baba_ ,a ako već pijete budite umereni
pa vam neće trebati rasoli i ostali klinci. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|