|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Mamurluk |
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 22:16
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Mamurluk -
04.03.2008, 03:51
meni pomogne uvek vitamin C u tabletici, s obzirom da sam ja mamurna i po par dana
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Pol: Muško
|
05.03.2008, 09:16
Kod mene jogurt je uvek zavrsavao posao i to onaj...kako se zvase...sad cu da lupim...nemam pojma,a i mrzi me da sad trazim po netu...imao je neke gljive u svom sastavu
nije vazno...izgleda da sam jos mamuran![]() Moram da se pozalim da vec vise meseci nisam osetio mamurluk i da propadam ko licnost i persona...'bem ti mornara koji ne cirka ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
05.03.2008, 12:56
Citat:
Kad reče jogurt uvek se setim nekih čuvenih završnica burek&jogurt posle hektolitara nečeg što nije jogurt. I onda onaj blagoteleći pogled preko kafe tako prepoznatljiv i specifičan u svakog aktera uz "Jeeeeeeee ubi nas onaj jogurt" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 19:05
Pol: Muško
Godine: 30
|
06.03.2008, 16:49
Moj lek za saniranje posledica "štete" (bolje rečeno ublažavanja posledica ):Pred spavanje popijem (ako treba na silu - na silu) barem 2 čaše vode ![]() Ništa specijalno Samo se nadoknadi tečnost koju |