VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ožiljci od bubuljica
staro
  (#1 (permalink))
ivica
Novi član
ivica je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: 18.09.2008 22:13
Pol: Muško
Godine: 22
Ožiljci od bubuljica - 02.12.2007, 00:11

Od bubuljica posle puberteta su mi ostali oziljci (neznam da li se to zove nekako drugacije) u predelu slepocnice.
Nije mnogo ali nije bas lepo za videti pa me zanima da li neko zna za neku kremu ili nesto drugo sa cime se to moze ukloniti.
Hvala.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: oziljci od bubuljica
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 17:49
Pol: Žensko
Odgovor: oziljci od bubuljica - 02.12.2007, 05:03

Proslo je dosta od puberteta,pa ne verujem da ces kremom resiti problem.Izdvoj Ivice malo vremena,a boMe i novca,pa vidi sa nekim dobrim( ovo boldujem-dzaba i lekar i kozmeticar na glasu ako je na glasu zbog svega osim strucnosti) strucnjakom da li je za tvoj problem dovoljan tretman koji moze dermatolog/kozmetolog da uradi ili je potreban hirurg - nista strasno,najobicnija dermoabrazija kojom se resava problem oziljaka ,pogotovo ako su takvi kao tvoji-na maloj povrsini.Postoji mogucnost da i dobar lekar radi a da ostane hipopigmentisano polje na mestu ex oziljka.
Raspitaj se,kreni,pogledaj kod onog kod koga ces raditi korekciju kako to izgleda na pacijentu kome je pre tebe pomogao( uzivo,zanemari one njihove propagandne fotke) i

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

Odgovor: oziljci od bubuljica
staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 07:35
Odgovor: oziljci od bubuljica - 02.12.2007, 10:29

Pa ako si u bg...ja mogu da ti preporucim Koto Dermu...
Ima i njihov sajt http://www.kotoderma.com/

Odgovor: Ožiljci od bubuljica
staro
  (#4 (permalink))
ivica
Novi član
ivica je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: 18.09.2008 22:13
Pol: Muško
Godine: 22
Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 02.12.2007, 21:35

Nisam u BG.
Ja sam mislio da postoji neka krema videcu jos sta cu.
Pozdrav

staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 02.12.2007, 21:53

Citat:
ivica kaže: Pogledaj poruku
Nisam u BG.
Pozdrav
Pa mislim da onda trebaš da poslušaš savet koji ti je dala DrinChe i da odeš kod nekog kozmetologa ili kozmetičara koji će te posavetovati šta da koristiš...

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:28
Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 03.12.2007, 01:17

Citat:
ivica kaže: Pogledaj poruku
Nisam u BG.
Pozdrav
Ako mozes kupi u apoteci Šaljićev melem za ožiljke. Dosta pomaže... Cula sam da pomaže i krema od nevena.

Dermatolog moze da ti predlozi tretmane tecnim azotom. Ovo je najbolje vrijeme za to, jer kozu ne treba izlagati suncu posle tretmana. Oziljci najlakse nestaju laserskim tretmanima, ali ne znam da li se to kod nas praktikuje.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer

Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 03.12.2007, 11:23

Citat:
irnik kaže: Pogledaj poruku
Ako mozes kupi u apoteci Šaljićev melem za ožiljke. Dosta pomaže... Cula sam da pomaže i krema od nevena.
Saljicev melem je dosta masan...i mislim da nije baš za ožiljke od bubuljica ...

staro
  (#8 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 03.12.2007, 13:38

Kaze moja Nale, a njena je oblast i verujem joj, 'vako: imas Fibrolan i Scar Zone ,ali ona preporucuje skupi Dermatix jer on "izvuce" fleke koje prva dva ne mogu.

staro
  (#9 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 20.12.2007, 09:21

Sve smo probali ali ozilci su ostali kakvi sta su bili nekad ako bude para sa laser ce da iscezne svaki oziljak.

staro
  (#10 (permalink))
DrinChe
just en

Odgovor: Ožiljci od bubuljica - 20.12.2007, 09:29

Nije mnogo ni bitno to spolja.Cuvaj sebe "unutra". Da ne pravis i da ti ne prave rane.Posle njih su neminovni oziljci .Ali to znas...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen