|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!! |
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 04.01.2008 20:06
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Pomagajte Ljudi!!! -
31.08.2007, 15:39
Cudo koliko dobri ljudi sa dobrim namerama mogu da ulepsaju dan! Draga Sussi i svi ostali koji vide ovu poruku, moram da kazem, da sam resila da vise nista lepo ne zadrzavam u sebi nego da podelim sa dragim osobama. Mnogo sam propustila u zivotu i kada shvatis u stvari, koliko si ti srecna u zivotu, imas divan brak
, prepazljivog supruga i divno dete, tek sada sa neke distance sve to vidim. Pa ja sam srecna osoba i iz ovog momenta odo da pravim lenju pitu sa visnjama Moja cera je obozava Cmok svima |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
|
31.08.2007, 16:16
Citat:
![]() i poljubac za cerkicu od svih nas ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 04.01.2008 20:06
Godine: 35
|
31.08.2007, 20:10
E, da javim, gotova je pita
i super je uspela. Nise jos ni ohladila, a moji indijanci su je raskomadali Ako, neka su zivi i zdavi, rumeni, a ja cu da kuvam i kuvam.... Inace, oni su tradicionalisti i vole hranu ustaljenog ukusa, ne vole neke eksperimente. Probala sam da buckam i nisam se bas proslavila. Da se razumemo, meni je bilo ukusno, ali njima nije, onako iz pristojnosti pojedu ali nema onog mljackanja i mmmmkanja kao obicno . Nije da se hvalim, ali ide mi to kuvanje pa to ti je . Pozdrav svim ljubaznim ljudima na ovom divnom forumu i danas sam bogatija za mnooogo prijatelja . |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 00:12
|
31.08.2007, 21:27
Citat:
znaci za nas nije nista ostalo ![]() neka ste nav vi zivi i zdravi pravices ti jos koji put pa misli na nas ![]() prijatno vece i u zdravlje ![]() ...
|
|
|
|
|
Odgovor: Pomagajte ljudi - zdravstveni problem... |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 12:14
Godine: 24
|
Odgovor: Pomagajte ljudi - zdravstveni problem... -
09.09.2007, 20:44
Citat:
Citat:
Prvo moram da ukažem na jednu činjenicu koja mi je zapala za oko. Citirao sam ova tri posta iz jednog prostog razloga, a to je ogromna promena mišljenja o svom životu koji je Ardeta imala. Moram reći da sam čitajući prvi post imao osećaj da ste već digli ruke i predali se i ne možete znati koliko sam se obradovao kada sam video vase postove koji su pristigli samo 24 sata od prvog. A šta se desilo u ta 24 časa? Desilo se to da ste pronašli toplu ljudsku reč koja vam je dala snage da sagledate svoju situaciju iz drugog ugla, da ne treba da se predate, već da se borite, da ima zašta da se borite, a to je vasa porodica, kao i da niste sami u svoj toj situaciji u kojoj ste se našli. I zbog svega ovoga Ardeta, vi ste na neki način pobedili svoju bolest time što ste sprečili da vam ostatak života prođe u kukanju i jadikovanju nad svojom sudbinom, već ste rešili da vreme koje vam je preostalo utrošite na srećne i prijatne momente sa osobama koje volite. Ardeta samo tako nastavite. ![]() A što se tiče astrologije, ona možda može da vam kaže nešto o vašem životu u prošlosti i budućnosti (ja lično sumnjam, ali neka neko stručniji i sa više iskustva to potvrdi ili demantuje), ali ne može da utiče na ono šta će se dešavati u njemu. |
||
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
|
28.09.2007, 21:38
Citat:
Slusaj lekara |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 02:56
|
11.10.2007, 11:02
E, Arneta, svaka čast kako si uspešno i brzo prošla tu glupu krizu, psihičku!
Sva sam se ozarila čitajući tvoja cvrkutanja o kolačima ! Mnogo sam srećna što ti je bolje!!! ![]() ![]() ![]() Drži se ti samo veselih i pozitivnih ljudi, prijatelja i sve je onda ok! ![]() A da svi padnemo u taj čabar krize, to je tačno- tada se okrenemo prvo prijateljima, pa knjigama ( ev' trenutno čitam ,,Raiki za početnike,, odlična je!). Krize dodju i prodju, važno je da ih poznajemo i naučimo način prevazilaženja. Uvek me iz tog čabra izvuče sin- DECA SU PRAVI PENICILIN ! tu nema greške! Ali, veoma je važno raditi na sebi - knjiga ima milion, ja pre nekih 20-tak godina ( smrt majke, razvod ...bacili me u totalnu depresiju) uzmem Zen i to me skroz izvuče! Pre desetak godina ,,Put kojim se redje ide,,... Eto, ja našla da svakih desetak godina poletim u čabar, a onda se očas izvučem knjigama i FORUMOM!!!Xexexe! ![]() ![]() I još nešto je važno- odmoriti se od posla, ne preterivati u radu! Pozdrav tebi draga Arneta i sve najbolje! Javni nam se ponekad! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.12.2007 13:03
Godine: 48
|
29.11.2007, 12:58
Arneta, javljam ti se iz Cacka. Pila sam kalcijum ruske proizvodnje (uvezen iz Rusije). Odlično se pokazao.Uvozi ga firma ciji |