VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Potkrovlje....
staro
  (#1 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:52
Pol: Muško
Godine: 37
Potkrovlje.... - 16.04.2007, 09:04

...sad smo u fazi uređivanja potkrovlja...ovde su par slika kako to trenutno izgleda, pa bih vas sve zamolio ako imate slike nekih uređenih potkrovlja, ili neke ideje, da ih postavite ovde....da dobijem još poneku ideju... ...hvala unapred....

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Potkrovlje....
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 19:51

Sta zelis da imas u potkrovlju?
Bilo bi lepo ako bi mogao da nalepis tlocrt sa dimanzijama...

Inace cini mi se jako mracno pa mislim da jos jedan prozor ne bi bio na odmet...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:52
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 19:55

..slike jesu malo mračnije, ali svetlo je inače zadovoljavajuće, računam da će se sa svetlim bojama enterijera dobiti na svetlosti....a i sa prozorima smo "završilli, nema više diranja krova.....zanimaju me slike gde je kombinacija lamperije u kosinama i nekih toplih svetlih boja enterijera, nameštenih soba u potkrovlju u ovoj kombinaciji sa nameštajem, kuhinjom i sl...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#4 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 20:09

Evo neki primjeri koje trenutno imam na kompu ali da ostavis tlocrt(zbog dimenzija) lakse bih ti predlozila resenje JA imam jako puno tih slika i tako toga sto se moze primeniti na potkrovlje ali zavisi od dimenzija...

Na ovoj drugoj slici(tvojoj) ona dva zidica ne nose nista tako da ako ti bude trebalo mislim da ih mozes maknuti

Ovde se vidi lepo kako konstrukcija krova moze biti odlican detalj u enterijeru pa ju ne treba pod svaku cenu skrivati

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor: Dizajn enterijera
staro
  (#5 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 18:58
Godine: 46
Odgovor: Dizajn enterijera - 16.04.2007, 20:16

Lave, posto si u fazonu renoviranja potkrovlja, cije sam fotke videla, i prostor mi se veoma dopada, evo jos par ideja, kako potkrovlje moglo da izgleda...

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#6 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:38
Godine: 33
Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 21:58

Poruku je izmenio SQUAW, 05.07.2007 u 09:27. Razlog: raspored slika

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 22:08

Poruku je izmenio SQUAW, 05.07.2007 u 09:28. Razlog: raspored slika

staro
  (#8 (permalink))
Najgora
Dama Pik

Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 22:26

..nije potkrovlje ali može da posluži kao inspiracija

Poruku je izmenio SQUAW, 05.07.2007 u 09:29. Razlog: raspored slika

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Dama Pik

Odgovor: Potkrovlje.... - 16.04.2007, 22:51

...i jedan detalj...onako...samo za tebe lave

staro
  (#10 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:56
Odgovor: Potkrovlje.... - 17.04.2007, 09:00

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
JA imam jako puno tih slika i tako toga sto se moze primeniti na potkrovlje ali zavisi od dimenzija...

Na ovoj drugoj slici(tvojoj) ona dva zidica ne nose nista tako da ako ti bude trebalo mislim da ih mozes maknuti
Ti zidici predstavljaju sank...iza njih ce biti kuhinja a ostatak prostorije trpezarija...
To mi je najveci problem...neka ideja za tpezariju, jer ne želim klasika (ogroman sto sa stolicama), kao i dnevna soba...Planirali smo neku garnituru i jos za televizor komoda...al boje u svemu tome igraju veliku ulogu..
Pa eto...ideje i slikice su dobrodosle...