VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Klima uređaji....
staro
  (#21 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Klima uređaji.... - 03.05.2008, 18:46

Lave, shta mislish o mobilnim klima uredjajima?

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija...
staro
  (#22 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:28
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija... - 05.05.2008, 03:03

Imam Hausel-ovu klimu i voleo bih da je neko profesionalno ocisti i pregleda, ali nemam poverenja za servisere iz telefonoteke.

Ako imas nekoga po preporuci javi.

Hvala.

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

staro
  (#23 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 10:44
Godine: 36
Odgovor: Klima uređaji.... - 08.05.2008, 23:08

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
Lave, shta mislish o mobilnim klima uredjajima?
...shit...

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Imam Hausel-ovu klimu i voleo bih da je neko profesionalno ocisti i pregleda, ali nemam poverenja za servisere iz telefonoteke.

Ako imas nekoga po preporuci javi.

Hvala.
...jedino da mi se javiš na pp za detalje...

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#24 (permalink))
Blackey
Novi član
Blackey je na dobrom putu

Član od: 01.06.2008.
Poslednji login: 04.06.2008 10:31
Godine: 17
Odgovor: Klima uređaji.... - 01.06.2008, 17:22

Dobio sam diplomski rad sa temom servisiranje klima uredjaja.I pored godinu dana prakse i rada na terenu neznam kako da temu rezvucem na 5-6 stranica koliko je potrebmo da se napise. Molio bih da mi neko kaze odakle mogu da procitam o tome. Takodje moze neko dobre volje da mi napise nesto i posalje na e-mail.moram da uradim do 10.6.2008. i sve mi je dobrodoslo.

staro
  (#25 (permalink))
bmasha
Novi član
bmasha je na dobrom putu

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 02.06.2008 14:05
Godine: 28
Odgovor: Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija... - 02.06.2008, 14:05

Pozdrav iz Banja Luke!

Ekipa, smrdi mi klima najstrasnije...
Cistio sam je, znam sve o ciscenju, bla bla, ali zna li neko ovdje gdje da kupim o va mocna sredstve za ciscenje, tablete za drenaznu tavu, i tako to, u Banja Luci

staro
  (#26 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 10:44
Godine: 36
Odgovor: Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija... - 16.06.2008, 14:02

Citat:
bmasha kaže: Pogledaj poruku
Pozdrav iz Banja Luke!

Ekipa, smrdi mi klima najstrasnije...
Cistio sam je, znam sve o ciscenju, bla bla, ali zna li neko ovdje gdje da kupim o va mocna sredstve za ciscenje, tablete za drenaznu tavu, i tako to, u Banja Luci
...ne vrede ti mocna sredstva jer odakle najvise smrdi (ventilator) ne moze se prici nikako osim ako se klima ne rastavi i detaljno ne pročisti...

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#27 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 34
Odgovor: Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija... - 20.06.2008, 21:51

Serviseri klima-uređaja osnovali uniju
Majstori čuvaju kupce od priučenih „kolega“

Više od 40 gradskih servisera klima-uređaja osnovalo je udruženje i usaglasilo kodeks ponašanja kojeg će morati da se pridržava svako ko ima nameru da se bavi ovim poslom da bi se, kako navode, standardizovale cene, zaštitili kupci, sačuvale gradske fasade i konačno uveo red u postavljanje ovakvih uređaja u gradu.

Novoosnovana „Unija servisa klima uređaja Novi Sad“ okupila je majstore i vlasnike registrovanih zanatskih radnji koji imaju nameru da se, kako navode, ličnim primerom izbore sa sve većim brojem priučenih „kolega“ koji rade na „divlje“ i nanose ne samo štetu kupcima, nego i ruže zgrade i kuće. Predsednik Unije Ivan Siler, predstavlajući juče udruženje, rekao je da će ono garantovati potrošačima da će svi članovi pružiti maksimalna kvalitet u radu.
- Kodeks, osim što podrazumeva da naši članovi neće raditi ispod minimalne cene od 6.000 dinara za ugradnju klima klasa devet i 12 ili 800 dinara za svaki dužni metar dodatnog kabla, predviđa i da serviseri kvalitetno ugrađuju i održavaju klime, daju besplatane savete o najpogodnijem mestu za postavljanje klima i načinu održavanja, te poštovanje prava na reklamaciju - kaže Siler.
Njegov kolega Nenad Davidović dodaje da zbog raznih grešaka ljudi često njih zovu da ih isprave. Serviseri su rešeni i da kao udruženje, nakon što prođu letnje žege, u saradnji sa gradskim vlastima i Zavodom za zaštitu spomenika kulture reše i pitanje postavljanja klima na fasadama zgrada u zaštićenom centru.

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik > Klima uređaji - čišćenje, dezinfekcija...