|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kupili smo...preporučujemo...ne preporučujemo |
|
Odgovor: Kupili smo...preporučujemo...ne preporučujemo |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 02:18
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kupili smo...preporučujemo...ne preporučujemo -
04.06.2008, 15:37
Kupila sam Veet - ov aplikator (Cire Visage, Gezichtswax ) za sređivanje obrva. Mislim, na reklami bar deluje (
) da on sve odradi i da nema potebe za pincetom duuugo. E sad, ili sam ja nešto promašila (uputstvo na Nemačkom, a nisam htela val da cimam za gloopost) ili će i 24 ( predviđeno je za 25 "tretmana" ) čupkanja da budu propala kao ovo. Ne preporučujem dok ovo ne prevedem. Na sličicama je, kao kod onih uputstava za farbu ( u 29 koraka ) nacrtano da treba ovaj stik 1 minut držati u vreloj vodi. A delovalo je brzo i lako... kao ishrana pink voditeljice... ![]()
|
|
|
|
Great |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2008.
Poslednji login: juče 21:50
Pol: Muško
|
Great hopes make great man. / \./ \/\_ I Hand You __{^\_ _}_ ) }/^\ A Rose... / /\_/^\._}_/ // / ( (__{(@)}\__}.//_/__A___A__wow gold____A__wow gold_A______A____ \__/{/(_)\_} )\\ \\---v----V-----V--Y----v---Y----- ( (__)_)_/ )\ \> \__/ \__/\/\/
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kupili smo...preporučujemo...ne preporučujemo |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Šta ste poslednje kupili od kozmetike? | irnik | Zdravlje i lepota | 65 | 26.05.2008 12:09 |