|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Trajna epilacija |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 19.05.2008.
Poslednji login: 21.05.2008 19:47
Pol: Muško
|
Odgovor: Trajna epilacija -
21.05.2008, 15:04
Citat:
Ovo su nebuloze... Kakvo surenje?? Kakvo umiranje? Lepo pisi... DrinChe... moram te jos neke stvari pitati... Znaci ti si radila? Pa da li si imala bilo kakve probleme? Pojave... Tipa tog crvenila, ili eto sto sad tek cujem da dlake postepeno opadaju. Znaci nikako pre leta... pa da mi otpadaju usput po plazi... ![]() Kako vidim najpametnije je da pricam sa onom doktorkom koju si mi preporucila. |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Godine: 20
|
21.05.2008, 15:09
najpametnije ti je da obidjes par salona u kojima se radi epilacija, onda ces biti najsigurniji..
i neces imati zamerke, a sve nedoumice ce ti biti resene.. ne verujem da se saveti naplacuju.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 11:38
Pol: Muško
Godine: 44
|
21.05.2008, 15:13
Citat:
![]() ![]() ![]() Lepo pišem,ali ne razumeš stručne pojmove očito... Evo pitaj koleginicu pritoku Save šta sam hteo da kažem... Izvini zbog mog latinskog,profesionalna deformacija... a i ja našao veterinar da pomažem dermatolozima... tj. pacijentima......ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|