VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: trajna epilacija
staro
  (#11 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: trajna epilacija - 31.10.2006, 05:39

Pa tehnicki govoreci IPL aparati zaista nisu laserski aparati, ali shire definisano mogu se svrstati pod "laserske tretmane" jer rade na istom principu kao i laseri a to je koriscenje svjetlosne energije radi oshtecenja folikula dlake. Laserski aparati emituju lasere, odnosno usko-talasne, obicno monohromaticne koherentne svjetlosne zrake. S druge strane IPL aparati emituju shiroko-talasne nekoherentne zrake raznih talasnih duzina, te stoga nisu "laseri". Ali bez obzira na tehnikalije princip rada je isti. Prednost IPL aparata je shto mogu tretirati dlake od svjetlijih do tamnijih nijansi (SIVE, PLAVE ILI BIJELE DLAKE BEZ PIGMENTA SE NEMOGU TRETIRATI SHTA GOD VAM KO PRICHAO) i sto imaju vecu efektivnu povrshinu tretiranja, ali manjak im je shto se izvor svjetlosti ne mozhe selektivno podeshavati prema odnosu boja koze i dlake. Kao posljedica toga tretman tamnije koze je manje efikasan i vishe riskantan. I na kraju poslije sve ove priche laser, IPL ili nesto trece pouka je ista: sto svijetlija koza a tamnija dlaka, to ce tretman biti efikasniji .

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
fisco77
Novi član
fisco77 je na dobrom putu

Član od: 22.10.2006.
Poslednji login: 25.01.2007 16:54
Pol: Žensko
Odgovor: trajna epilacija - 07.11.2006, 00:02

Ja sam izuzetno zadovoljna. Izgleda da nisam bacila pare. Uradila sam pazuh, nausnice i bradu. Na nausnicama i bradi jos uvek nemam dlake a proslo je 15-tak dana s tim sto sam ja posle tretmana (5 dana) pocupala voskom jer nisam htela da brijem. Inace sam ja cupala brkove na svakih 3-4 dana. Sto se pazuha tice polako su pocele dlacice da ispadaju kad se brisem peskirom. Eto to je moje iskustvo. Mislim da ovo radi!
pozdrav

staro
  (#13 (permalink))
ocean_pearl
Novi član
ocean_pearl je na dobrom putu

Član od: 12.12.2006.
Poslednji login: 12.12.2006 18:44
Odgovor: trajna epilacija - 12.12.2006, 18:43

A koji je telefon od tog salona? hvala

staro
  (#14 (permalink))
rich_girl
Novi član
rich_girl je na dobrom putu

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 01.04.2007 18:43
Odgovor: trajna epilacija - 01.04.2007, 17:24

Citat:
fisco77 kaže: Pogledaj poruku
Ja sam izuzetno zadovoljna. Izgleda da nisam bacila pare. Uradila sam pazuh, nausnice i bradu. Na nausnicama i bradi jos uvek nemam dlake a proslo je 15-tak dana s tim sto sam ja posle tretmana (5 dana) pocupala voskom jer nisam htela da brijem. Inace sam ja cupala brkove na svakih 3-4 dana. Sto se pazuha tice polako su pocele dlacice da ispadaju kad se brisem peskirom. Eto to je moje iskustvo. Mislim da ovo radi!
pozdrav

Ako sam dobro shvatila, dlake nakon tretmana ostaju i opadnu tek nakon nekog određenog vremena

Odgovor: Trajna epilacija
staro
  (#15 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 02:03
Odgovor: Trajna epilacija - 07.09.2007, 12:02

Papak zna, a ja dodajem:
Najveći Američki proizvođač IPL aparata, Palomar Medical Tehnologies Inc., dizajnirao je novu generaciju aparata koji omogućavaju da tretman za trajnu depilaciju bude najjeftiniji mogući.

Palomarova jedinstvena paleta ručica omogućava efikasnu, bezbolnu, najbržu i apsolutno bezbednu trajnu depilaciju za sve tipove kože. Tretmani za regije kao što su ženske noge ili muška leđa traju oko 15 minuta a za najmanje regije oko 15 sekundi.

Potreban broj tretmana prvenstveno zavisi od regije koja se tretira kao i od tipa kože i vrste dlake. Obično je potrebno 3 - 8 tretmana. Tretmani se ponavljaju u zavisnosti od tretirane regije na 4 -12 nedelja.

Radi

staro
  (#16 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 42
Odgovor: Trajna epilacija - 07.09.2007, 15:47

Ja sam trajno uklonio dlake s glave ... potpuno bezbolno !
Potrebno je samo da strpljivo saçekate da same otpadnu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#17 (permalink))
maca_bg
Novi član
maca_bg je na dobrom putu

Član od: 07.09.2007.
Poslednji login: 11.09.2007 21:47
Godine: 28
Odgovor: Trajna epilacija - 07.09.2007, 20:34

Da li mozes da mi posaljes broj telefona, naziv i lokaciju tog salona bila bih ti vrlo zahvalna

staro
  (#18 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:57
Godine: 42
Odgovor: Trajna epilacija - 08.09.2007, 12:45

Citat:
maca_bg kaže: Pogledaj poruku
Da li mozes da mi posaljes broj telefona, naziv i lokaciju tog salona bila bih ti vrlo zahvalna
Daçu ti moju adresu poşto sam to kuçi radio

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#19 (permalink))
Sladjana_mo
Novi član
Sladjana_mo je na dobrom putu

Član od: 12.02.2008.
Poslednji login: 12.02.2008 22:18
Godine: 26
Odgovor: Trajna epilacija - 12.02.2008, 22:09

Moze li mi neko reci kolika je ta cijena u eurima???

staro
  (#20 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamantkristina-cica je dijamant

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: danas 00:07
Godine: 28
Odgovor: Trajna epilacija - 13.02.2008, 03:50

Ja narode koristim laser, i to kod kuce.
Stvarcica oko 30x30cm i kosta 250e.
Kad god imam vremena ja sama proredjujem i pali mogu vam reci.
Dugo traje, jer se svaka dlaka u korenu ubija ali vredi.
Stvarno vise ne rastu. Preporucila bih svima sa osetljivom kozom koja ne podnosi kreme, brijace itd.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen