|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: trajna epilacija |
|
|
|
Odgovor: Trajna epilacija |
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 02:03
Pol: Žensko
|
Odgovor: Trajna epilacija -
07.09.2007, 12:02
Papak zna, a ja dodajem:
Najveći Američki proizvođač IPL aparata, Palomar Medical Tehnologies Inc., dizajnirao je novu generaciju aparata koji omogućavaju da tretman za trajnu depilaciju bude najjeftiniji mogući. Palomarova jedinstvena paleta ručica omogućava efikasnu, bezbolnu, najbržu i apsolutno bezbednu trajnu depilaciju za sve tipove kože. Tretmani za regije kao što su ženske noge ili muška leđa traju oko 15 minuta a za najmanje regije oko 15 sekundi. Potreban broj tretmana prvenstveno zavisi od regije koja se tretira kao i od tipa kože i vrste dlake. Obično je potrebno 3 - 8 tretmana. Tretmani se ponavljaju u zavisnosti od tretirane regije na 4 -12 nedelja. Radi ![]()
|
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:57
Pol: Muško
Godine: 42
|
07.09.2007, 15:47
Ja sam trajno uklonio dlake s glave ... potpuno bezbolno !
Potrebno je samo da strpljivo saçekate da same otpadnu ![]() ![]() Zene dodjite na ustanak ! ![]()
|
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:57
Pol: Muško
Godine: 42
|
08.09.2007, 12:45
Citat:
![]() ![]() Zene dodjite na ustanak ! ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: danas 00:07
Pol: Žensko
Godine: 28
|
13.02.2008, 03:50
Ja narode koristim laser, i to kod kuce.
Stvarcica oko 30x30cm i kosta 250e. Kad god imam vremena ja sama proredjujem i pali mogu vam reci. Dugo traje, jer se svaka dlaka u korenu ubija ali vredi. Stvarno vise ne rastu. Preporucila bih svima sa osetljivom kozom koja ne podnosi kreme, brijace itd. ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|