VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ne volEm, pa zavolEm..
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Pol: Žensko
Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 05:12

e setila sam se dEnes, dok sam jela mladi luk, kako ga pre nisam podnosila.. znachi ni pod razno! tako je bilo i sa maslinkama.. nemoj sluchajno da mi se nadje maslinka na pizzi danas, morem da pojedem celu teglicu istih ista stvar sa pechenim paprikama i ajvarom nekad danas

nekad nisam podnosila odredjenu klopu, danas mi to dodje kao mljac mljac!

ae

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm..
staro
  (#2 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 05:24

Ista prica za masline. Nisam mogla ni da ih pomirisim, a sad ih tamanim po ceo dan.
Zatim ajvar, burek, princes krofne...nekim cudom sam se preobratila, pa sad volEm.

дo TokиJa

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 05:40

sarma pre ni pod razno

ondak dodjo' jedan dan kuci... sarma za rucak... a fridz prazan (mislim da je bila namestaljka )

od tada

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Godine: 33
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 09:15

Maslinke kao klinka, ipak imaju jak miris. Danas, dok neki kupuju čips, krekere ili smoki i čokolade, meni je to prvo za šta se uhvatim da ima u kući za grickanje Drugog stvarno ne mogu da se setim Spanać. Njega nisam još sasvim ni zavolela, ali sad ga i jedem nekako. A moja ga keva fantastično sprema, ostali se dave. Ja to toliko ne volim da ga spremam otprilike nikad, od mirisa posle ne mogu ni da ručam. Dete mi je to jelo samo kod baba.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:28
Godine: 29
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 09:33

Uh, šampinjone nisam mogla da smislim, dok ih sada jedem u svakom obliku, punjene paprike, kao klinka nikad nisam jela, a sada da

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#6 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:04
Godine: 29
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 10:42

...nisam volela da jedem grasak, ali sam probala kod drugarice, doduse njena mama je to spremila malo drugacije od moje mame, i sada volim grasak, i nisam volela pistace a sada se davim s' istim...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#7 (permalink))
gerbes
Iskusni forumdžija
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 10:34
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 10:55

Sutlijaš -> uvek smo dobijali batine u obdaništu (tad je termin zlostavljanje dece bio nepostojeći) posle sutlijaša i valjda ga zbog toga nisam jeo oko 16 godina...A onda sam očo u armiju, a tamo sam ga jeo sa sve crvićima, tako da ga i dan danas jem i to s uživanjem...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Godine: 20
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 12.05.2008, 21:47

do pre nekih godinu dana, nisam mogla da smislim da jedem spanac i prokelj i kad god vidim da je to na stolu, odustanem od obroka.. ali sada tamanim k'o luda
nisam mnogo probirljiva sto se tice hrane, sto ne volim to i ne jedem i retko me ko moze nagovoriti da probam nesto sto en zelim

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Godine: 34
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 13.05.2008, 08:40

Mleko mi je bilo , smučilo kada sam bila malena, kao Kiki sada.
Proja ni pod tačkom razno. Spanać takođe.

Omiljena hrana: pavlaka i hleb. Dobro je što sam i ovoliko izrasla ...
Kiseli kupus sam počela da ''tamanim'' tek u trudnoći.

Kada malo bolje razmislim sve nabrojano, što nisam volela da jedem, sa zadovljstvom sam počela da klopam za vreme sankcija.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#10 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:43
Godine: 28
Odgovor: Ne volEm, pa zavolEm.. - 13.05.2008, 14:07

Nikako nisam volela da jedem dzigericu kao dete,a ni kasnije istini za volju..Sada je jedem bar jedan put nedeljno, ili svinjsku ili pilecu...

Najveci obrt se desio sa restovanim kropirom.
Do pre jedno tri godine sam ga samo razvlacila po tanjiru i na kraju uvek ostavljala....Sada ga obozavam i jedem u ogromnim kolicinama...

Sta se promenilo pojma nemam....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard