|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Riža – broj 1 u svetu |
|
Odgovor: Riža – broj 1 u svijetu |
|
|
Riža – broj 1 u svijetu |
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Riža – broj 1 u svijetu -
09.01.2008, 23:09
волем ја ту рижу, у сваком облику...
![]() слано или слатко, свеједно је. у кинеској кухињи ![]() ево, сад ми се једе рижа... с ветром уз лице |
|
|
|
Odgovor: Riža – broj 1 u svetu |
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 00:13
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Riža – broj 1 u svetu -
10.01.2008, 11:52
Riza (pirinac) je jedna od najboljih namirnica za ljude koji zele skinuti neko kilce. Naime, mala kolicina prilikom kuvanja toliko nabubri, da vam se cini da ste pojeli oho ho koliko, a ono vi pojeli samo 100 grama, a sve ostalo je voda koja je izazvala bubrenje.
U mojoj kuci se retko jede riza. Najvise je jede keva, iako ni ona nije neki ljubitelj. Otac i ja samo kada je sastavni deo nekog jela, i to u manjem procentu da je ima, inace ovako ne. Ne znam zasto, probao sam je na hiljadu nacina spremnjenu, i nijedan mi se nije svideo, cak ni u slatkom obliku u vidu sutlijasa ili... Iako nisam probirac u hrani, ipak postoje namirnice kojih nisam ljubitelj . Ajd’ navescu par biljaka koje me ukusom ne privlace. Npr. ren, kiseli kupus, riza, boranija sa koncima, spanac, grejpfut.A sto se rize tice, nesto malo sam pisao pre par meseci o njoj na biljnom carstvu, na temi o sortama, pa da se ne ponavljam, evo linka: Sorta ili hibrid bilja koju smatrate dobrom? ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|