|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? -
13.08.2008, 09:33
Nego šta. Gospodža, kako je krenulo ispade od musake đuveč još malo
![]() Citat:
Posle samo vadiš i kuhaš druge ture... milina ![]() Sinoć sam praviJo lazanje za društvance, dabl mera ![]() Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste) ![]() A danas sam samo stigO za doručak da smutim proju na brzaka za moje tri uspavane lepotice da ih miris probudi pa pršutica, pa sir, pa kiseli krastavčići pa kud koji mili moji ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Godine: 33
|
14.08.2008, 16:10
Vole oni sve
Pojeli bi i tanjire i pribor da ih ispohuješ ili zapečeš ![]()
|
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:10
Godine: 31
|
14.08.2008, 16:18
Kad neko tako sa ukusom i smislom spremi,verovatno da bi i ostali.
Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 16:33
Godine: 31
|
14.08.2008, 18:48
Ja vam se zaista divim, ali to kod mene u praksi ne funkcionira.
Kao prvo ja hranim mesozdere. Da ja svojim deckima serviram rizoto i spinat i salatu prvo bi me pitali gdje je odrezak, kokosh ili barem kobasica, a onda bi se pozalili da ih hocu ubit zdravom hranom. Sin odjednom nebi vise bio gladan, a muz bi probao jedino da mu se zaprijetim da nece dobit one stvari mjesec dana. No da ne skrecem s teme, nisam kuhala danima otkad su obojica u Njemackoj kod svekrve. Ja se trenutno hranim salatama. ![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:09
Pol: Muško
|
14.08.2008, 18:55
Danas jos nista nisam kuvao, ali veceras pocinjem pripremu za sutra. Bice skuse na gradele "ala memento" i pileci raznjici, tokodje iz mementovih malih kuhinjskih carolija. Ako bude uslova, snimucu finalne proizvode...
Rebel
|
|
|
|