VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali?
staro
  (#521 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 13.08.2008, 09:33

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Musaku pod nazivom metni sve sto imas Ili kako to Dzi kaze-ima cega neces
Nego šta. Gospodža, kako je krenulo ispade od musake đuveč još malo

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
jos uvek lije znoj sa mene od pravljenja knedli sa sljivama....petsto stepeni je u kuci....al` nesto nam se prijele knedle pa nismo videli na oci.....
Čooovečeeee mene kad uhvati taj elan za knedle, ja mu jebem kevu... pa napravim grudAvA kolone i onda ih lepo zamrznem... da mi nikad više ne padne na pamet da ih pravim!! Posle samo vadiš i kuhaš druge ture... milina

Sinoć sam praviJo lazanje za društvance, dabl mera

Recepti iz moje kuhinje (zabranjen copy/paste)

A danas sam samo stigO za doručak da smutim proju na brzaka za moje tri uspavane lepotice da ih miris probudi pa pršutica, pa sir, pa kiseli krastavčići pa kud koji mili moji

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#522 (permalink))
_baba_
nadžak baba
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 19:52
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 13.08.2008, 19:16

Supetina iz kesice, pohovano belo meso, sos od sampinjona, kukuruz i odoK da odspavam

staro
  (#523 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:05
Godine: 46
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 13.08.2008, 19:31

Krem corbu od brokolija
Kuvani kukuruz
Uprzenu mladu boraniju sa belim lukom
Przeni sampinjoni

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#524 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 15:45

Crveni rižoto i baget na kratko zapečen u rerni sa svežim izblendiranim spanaćem Salata zelena. Za dezerAT ćemo kasnije "obrati" bostan

staro
  (#525 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 16:33
Godine: 31
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 16:02

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Crveni rižoto i baget na kratko zapečen u rerni sa svežim izblendiranim spanaćem Salata zelena. Za dezerAT ćemo kasnije "obrati" bostan

svaka cast na kreativnosti... ja tako ne kuham da ja to stavim mojim deckima na stol morala bih se sluziti ucjenama da ih natjeram da jedu, mada ja osobno obozavam takva jela.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#526 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 16:10

Vole oni sve Pojeli bi i tanjire i pribor da ih ispohuješ ili zapečeš

staro
  (#527 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:10
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 16:18

Kad neko tako sa ukusom i smislom spremi,verovatno da bi i ostali.

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#528 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 16:33
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 18:48

Ja vam se zaista divim, ali to kod mene u praksi ne funkcionira. Kao prvo ja hranim mesozdere. Da ja svojim deckima serviram rizoto i spinat i salatu prvo bi me pitali gdje je odrezak, kokosh ili barem kobasica, a onda bi se pozalili da ih hocu ubit zdravom hranom. Sin odjednom nebi vise bio gladan, a muz bi probao jedino da mu se zaprijetim da nece dobit one stvari mjesec dana. No da ne skrecem s teme, nisam kuhala danima otkad su obojica u Njemackoj kod svekrve. Ja se trenutno hranim salatama.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#529 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:09
Pol: Muško
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 14.08.2008, 18:55

Danas jos nista nisam kuvao, ali veceras pocinjem pripremu za sutra. Bice skuse na gradele "ala memento" i pileci raznjici, tokodje iz mementovih malih kuhinjskih carolija. Ako bude uslova, snimucu finalne proizvode...

Rebel