VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Pihtije i ostale zafrkancije
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Pihtije i ostale zafrkancije - 16.04.2006, 03:19

.....crevca, glave u skembetu, skembici, nogice, repovi, jezici, maramice (valjda plucne????)........

Iako se ovo negde vodi kao goormanlook, ja licno, nista od ovoga nisam probala, niti nameravam.

Kakav je vas odnos prema takvoj hrani?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 16.04.2006, 03:58

Od same pomisli na to jelo mi dodje muka. Nikada nisam ni probao takvo nesto niti mi pada na pamet. Jednostavno kad pomislim sta se sve tu mjesa ili jos gore kad vidim kako se ono "muca" . I redovno sam dozivljavao napade bijesa kad se to kuva u kuci, jao kako to smrdi

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 22.04.2006, 16:19

Ja nisam gurman, ali ovo je baš super klopa. Naročito ako su unutra hrskavičave stvari, kao na primer uši.

staro
  (#4 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 03.02.2008 02:49
Godine: 30
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 12:57

hahahaha... jezik na svaki nacin..mljac, mljac... i bubrege, jetra tj. dzigerica ...

ostalo mi ne ide... a nisam ni probala..em smrdi, em gadno izgleda

ali, sam zato pravila neke superaske vegetarijanske i poluvegetarijanske pihtije sa pecurkama, jajima, sunkom...e to, em dobro izgleda, em je ukusno

staro
  (#5 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 13:01

Što ste mi fini ko da ste iz Finske. Škembići su zakon.

Na spisku fale švargla, džigernjača i krvavica.

Ostalo... Pa dobro, sve ima svoju granicu.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 13:41

mogu da prodju samo skembici koji su svjezi i koje pravi moj kum u kotlicu, a sve ostalo

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 16:39

Jebote kako to dismr

staro
  (#8 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 19:26

Slušaj 'vamo jedan recept, koji sam pokupio od moje stare majke:

Uzmeš u mesari svinjske nožice (sirove, nikako ne one dimljene) i jednu teleću kosku. Kuvaš to čitav dan u povećem loncu (može i kraće, ako imaš express-lonac). Na kraju, kad se sve doooobro ukuva, odvojiš masne delove i kožurice, koje možeš poslužiti za večeru avlijaneru, a ostatak dobro posoliš, dodaš sitno seckani beli luk i rasporediš na jednake delove po dubokim tanjirima ili sličnim posudama. Odozgo preliješ vodom u kojoj se meso kuvalo i odneseš u hladnu sobu da se stegne (pihtije se obično prave zimi, naravno). Slušaj, kad moja keva to spremi, pihtije su potpuno prozirne, na dnu se vidi crveno mesce i belo-zeleni komadići belog luka, a po površini plove mala ostrvca od masnoće.

Njammmm, kako je to dooobro.
Vruć, domaći hleb i mamine pihtije - zadovoljstvo za koje će večno ostati uskraćeni svi zadrti vegetarijanci!

Osim pihtija, volEm i sve ostale iznutrice, kao i gurmanluke koji se pomoću istih spremaju, pod uslovom da poznajem čoveka koji ih sprema ili da u tom činu i sam učestvujem. Svinjokolje inače obožavam, najviše zbog dobre rakije koja tada teče u ogromnim količinama (radi cirkulacije ), dok se u kazanu kuvaju iznutrice (začepite noseve, vi, ljubitelji zobenih pahuljica i ostalog zrnevlja, kojima sve ovo dismr ) Tada naročito volEm da raspolutim glavu počivše krmače i degustiram dobro posoljen svinjski mozak a naročito jezik (ko to nije probao, ne zna šta je dobro), a ako je u pitanju krmak, ne libim se ni da zamezim malo od njegovih belih bubrega (provereno poboljšava potenciju i deluje jaaako afrodizijački )

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 19:52

Citat:
gogothegreat kaže:
a ako je u pitanju krmak, ne libim se ni da zamezim malo od njegovih belih bubrega (provereno poboljšava potenciju i deluje jaaako afrodizijački )
strasno, strasno, nema narod para ni za vijagru

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 19.05.2006, 20:00