|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Pol: Muško
Godine: 57
|
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije -
16.04.2007, 20:39
Ja to više ne smem da okusim, holesterol oko12, trigliceridi oko5,5., jedan infarkt.
Ali svinjske nogice u saftu, dali ste probali?, lepota. Ako niste probali, spremao sam mnogo puta, nikad nije preteklo. Javiću vam recept ako hoćete. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
|
14.09.2007, 21:13
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Pol: Žensko
Godine: 32
|
14.09.2007, 21:57
Ništa ja to od toga ne jedem
i ja ću reći bljak ![]() To meni za horor film, u to za prvu scenu likovi žderu škembiće i pihtije. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.12.2007.
Poslednji login: 18.01.2008 11:26
Godine: 37
|
24.12.2007, 16:46
...naravno da obožavam svu nabrojanu hranu... u kafanama jedem samo takve gurmanluke... krtina i pečenje su najdosadnije meso... volim pikanterije i začinjenu hranu... u "Nišlijskoj Mehani" redovno tamanim teleću glavu u saftu, ili mućkalicu, ili ljute kobasice, škembiće ili pihtije... nigde pihtije nisu kao mamine, ali... u kafani "Kazandžijsko sokače" su najpribližnije... extra, sa dosta suvog mesa i belog luka... u "Staroj Drini" je najbolja čorba od škembića... i taaaaako... ogladneh...
![]() long live holesterol!!! plava, nežna, neizbežna...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 19:30
Godine: 44
|
24.12.2007, 17:53
Bas gurmanka...
Posle kazu kada nekom kazes 'cuti i gutaj krtinu' da je uvredljivo... ![]() Volim riblju corbu i glave od sarana,narocito oci,a priznajem volim i skembice,prosuseno i dimljeno meso,gljive na sve nacine i pohovano meso....ostalo jedem sto moram,meni je to gubljenje vremena i neka vrsta samoubistva dugorocno gledano... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
|
25.12.2007, 04:43
Citat:
ne možeš ni na terasu da izađeš da grudvaš komšije kao čovek, nego sve minirano sa tim talasavim stvarima i poređano i prekriveno dok se ne stegne ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
|
25.12.2007, 12:39
Sve jedem razbijam! Te pihtije - to su sampite od svinje. A sto su dobri skembici i glava u Avalici tamo sam redovan
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
25.12.2007, 20:24
![]() ![]() Ja ne volim ni te sampite od svinje ni krvavice, dzigernjacu, svarglu, skembice i ostalo, iako se sve to u mojoj kuci krkalo od kad znam za sebe. Nagovarali me par puta da probam kad sam bila mala, kao, ma samo probaj, to ti je kao puding, samo nije slatko nego slano. Ma kakav puding bwe kad me iz onog drmusavog "gleda" uvo ili nogica od svinje. Bljaks. ![]() I posle svih ovih godina maltretiranja mog cula vida i mirisa tim njihovim poslasticama, nisam mogla da se naviknem.Jednostavno ustanem od stola kad moji jedu pihtije i ostale zafrkancije. Citat:
I nema sanse da bih jela ovce s vunom da bih prezivela. Jela bih travu i lisce i uzivala u tome kao da je najbolji specijalitet koji postoji, a ovo pomenuto nema sanse ni da bih probala.
|
|
|
|
|