VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Slatka mala izvrnuta torta
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:01
Pol: Žensko
Godine: 33
Slatka mala izvrnuta torta - 19.07.2007, 10:40

Neki ljudi torte uopšte ne vole da jedu, ali su ljubitelji kolača. Neki, opet, jedva čekaju rođendane upravo zbog torti Da li vam treba neki poseban povod da napravite tortu ili to činite kad god vam padne na pamet? Koliko često pravite torte? Koje torte volite, a koje ne? Koji je to čaroban sastojak koji vas uvek kupi? Da li više volite kupovne ili one domaće?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta
staro
  (#2 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 19.07.2007, 10:59

Moj jelovnik bi se sastojao od torti, kolača i sladoleda, kada bi to bilo moguće!

Trudim se da NE pravim ništa od svega često, jer, kada bih sebi pustila na volju, mislim da ne bi postojala fotelja u koju bih mogla da spakujem svoju pozadinu. Iskreno.
Koja to Sremica ne ume da kuva i ne voli da jede...?!
"Moja slatka, mala, izvrnuta tortoooo!"
Preferiram, kad se strovalim u slatke amnezije, voćne situacije sa puno šlaga - leti. One čokoladne, jake, sa orasima, bademima, lešnicima i kojekakvim marcipanima - zimi.
Ne volim da pravim sitne kolače, to prave klinceze kad su u fazonu, što nikako ne znači da ne volim da ih jedem...
Uopšte mi nije neophodan neki specijalni povod - povod su uvek klinci, ja, kao takva i nekoliko puta izrečena želja...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#3 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 29.11.2007, 15:39

Sampite volim najvise ali volim i torte. Torte volim one od cokolade.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#4 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 20:05
Godine: 21
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 29.11.2007, 15:42

"O jadna mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji"

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#5 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 16:47
Godine: 29
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 10:07

...volim i kolace i torte i spremam i jedno i drugo, a povod mi je bilo cija zelja...
...od kolaca cesto pravim kokos kocke, jafa kolac, bonzitu, rum kuglice itd. a od torti recimo, zimska, jaka varijanta je torta sa jafa biskvitom, orasima i cokoladom,a letnja, laksa varijanta npr. torta sa malinama i slatkom pavlakom...
...od kupovnih kolaca i torti , pri tom ne mislim na one iz marketa vec iz poslasticarnice, volim sampite i recimo.......snikers tortu....
...torte i kolaci iz marketa mi imaju suvise plastican ukus pa ih ne volim i ne kupujem...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 10:33

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
...od kupovnih kolaca i torti , pri tom ne mislim na one iz marketa vec iz poslasticarnice, volim sampite i recimo.......snikers tortu....
...torte i kolaci iz marketa mi imaju suvise plastican ukus pa ih ne volim i ne kupujem...
E a ja imam obrnuto iskustvo Ne sa sitnim kolačima koje ja kupujem iz poslastičarnica, jer ne kupujem u svakoj, već samo u dve u gradu, nego sa kolačima sitnim koje probam po slavama i rođendanima, a saznam da su iz poslastičarnica. Jebote, sve ima isti ukus i miris, samo boja druga. Bajadere iste kao išleri ili još gore, rafaelo Katastrofa
I skoro otkrijem blago u Maxiju Ne znam da li si probala nešto od industrije za kolače Stamevski, ali rozen torta je vrh I miris i ukus Za kupovni kolač, skroz pristojno i ukusno.

Ja od tortica najvolem voćne ili one oko kojih treba specijalno da se drndaš, a što moju majku i tetke ne mrzi ... one sa milion tankih kora, filova na pari i sličnim kerefekama... kao što su doboš i rozen torta i boem torta A volim i keks tortu i sladoled tortu

Ne volim puno slatkiše (više slaniše), samo specijalne neke, ne probam svašta, a više od tortica i kolača volim piteeeeeeeee višnje, bundeva, jabuke i krofne Ž džemom

Slatka mala izvrnuta torta
staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:12
Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 11:26

Paaa ovozavam da pravim torte...ali izbegavam
Inace najcesce pravim vocnu...nekako je osvezavajuca a i znam da je svi vole...i u poslednje vreme bundevaru
Skoro sam dobila recept za jednu odlicnu brzinsku cokoladnu tortu...pa eto i nju sam dodala u standardan listing ...
Shto se tice kupovnih, ne praktikujem da ih uzimam ...U svakom kolacu i torti ili se oseca puding prosaran sa vocem ili samo orasi i margarin ...
Madaaa sam nedavno u Seherezadi probala kolac sa kikirikijem i bio je odlican

staro
  (#8 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 11:47

I ja volim one oko kojih je potrebno drndanje (Skvojka kako si to lepo rekla ) pogotovo kad se oko torte drnda mama a ne ja
A tortu ili kolace pravim jednom nedeljno. U kuci svi volimo slatko, pa mi je nekako draze da ja sama nesto zbuckam, nego da kupujem.
Nista lakse nego napraviti markizu, macije oci, rolat, torte cokoladne, jafe, bajadere i ostale A kad nam se jede reforma, dobos ili strudla sa makom- onda je tu draga mama
Posto me hebe ukrasavanje, totalni sam antitalenat za to, onda ponekad kupim tortu za decije rodjendane i to samo na jednom mestu - u multi tarte. Sto je tamo sve ukusno a sto tek ukrasavaju Sve po mom ukusu.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 12:30

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
I ja volim one oko kojih je potrebno drndanje
ZaboraviJo sam i one što im se kore ne peku nego suše od belanaca. E tu sam totalni antitalenat da mi ispadne kao njojzi što se zove majka.

A što se tiče tortica za dečije rođendane, ja volim da drndam sama tad, al' sam i naručila par puta, da pojačam izbor kad je bilo puno ljudi... i Aurelio, šarlota insajd (mešavina 4 ukusa), a spolja kako zamisliš - je prste da poližeš

Citat:
reforma
Znam da sam nešto zaboravila

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum