|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Slatka mala izvrnuta torta |
|
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta |
|
|
|
|
|
Slatka mala izvrnuta torta |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:12
Pol: Žensko
|
Slatka mala izvrnuta torta -
30.11.2007, 11:26
Paaa ovozavam da pravim torte...ali izbegavam
![]() Inace najcesce pravim vocnu...nekako je osvezavajuca a i znam da je svi vole...i u poslednje vreme bundevaru ![]() Skoro sam dobila recept za jednu odlicnu brzinsku cokoladnu tortu...pa eto i nju sam dodala u standardan listing ...Shto se tice kupovnih, ne praktikujem da ih uzimam ...U svakom kolacu i torti ili se oseca puding prosaran sa vocem ili samo orasi i margarin ...Madaaa sam nedavno u Seherezadi probala kolac sa kikirikijem i bio je odlican ![]()
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta -
30.11.2007, 11:47
I ja volim one oko kojih je potrebno drndanje (Skvojka kako si to lepo rekla
) pogotovo kad se oko torte drnda mama a ne ja A tortu ili kolace pravim jednom nedeljno. U kuci svi volimo slatko, pa mi je nekako draze da ja sama nesto zbuckam, nego da kupujem. Nista lakse nego napraviti markizu, macije oci, rolat, torte cokoladne, jafe, bajadere i ostale A kad nam se jede reforma, dobos ili strudla sa makom- onda je tu draga mama ![]() Posto me hebe ukrasavanje, totalni sam antitalenat za to, onda ponekad kupim tortu za decije rodjendane i to samo na jednom mestu - u multi tarte. Sto je tamo sve ukusno a sto tek ukrasavaju Sve po mom ukusu. ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:01
Godine: 33
|
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta -
30.11.2007, 12:30
ZaboraviJo sam i one što im se kore ne peku nego suše
od belanaca. E tu sam totalni antitalenat da mi ispadne kao njojzi što se zove majka.A što se tiče tortica za dečije rođendane, ja volim da drndam sama tad, al' sam i naručila par puta, da pojačam izbor kad je bilo puno ljudi... i Aurelio, šarlota insajd (mešavina 4 ukusa), a spolja kako zamisliš - je prste da poližeš ![]() Citat:
Znam da sam nešto zaboravila ![]()
|
|
|
|
|