|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
24.04.2008, 23:14
evo ovako..
imam jedne zelene starke, obozavam ih.. prelepe su, stalno sam ih nosila.. ali su od kozhe.. i od kako sam se odlucila na to da budem vegeterijanac, ne nosim ih, uopste, skupljaju prasinu.. ali necu da ih bacim, neka stoje tamo kao podsetnik.. i gledam svaki put pre nego nesto fabricko stavim u usta, proverim sadrzaj.. ![]() isto tako u pekari.. pitam na cemu su proizvodi peceni i da li sadrze zivotinjsku mast.. nije mi glupo da pitam.. doduse, imam drugare koji rade u pekarama kao pekari (idi begaj ) i naprave za mene ako ima kazem da mi se taj dan jede burek npr. na ulju..![]()
|
|
|
|
|
|
just keep swimming..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:56
Godine: 33
|
24.04.2008, 23:24
Citat:
Moram priznati da se namirnice zivotinjskog porekla mogu naci na najneocekivanijim mestima kao sto su zele bombone, Tofite (one vocne mekane bombone), apotekarskoj kremi za usta (neke imaju neku placentu u sebi),nekim zvakama... Samo treba misliti. ![]() A nisu mi jasni oni 'vegetarijanci' koji ne jedu meso do prvog slavlja ili odlaska u piceriju, kada zaborave da su vegetarijanci pa slucajno veceraju pljeskavice... Licno znam par ovakvih primera(ka).... |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:41
Godine: 33
|
25.04.2008, 00:39
Citat:
(Ja u gostima na ručku): - Uzmi meso da vidiš kako su dobre krmenadle - Neka hvala samo ću krompir i salatu, super mi je - Uzmi meso ajde ajde šta ti je salata - Ali ne jedem meso... dosta mi je ovo zaista - Ajde ajde kako ne jedeš - Ne jedem, kao kad ljudi poste, samo stalno... - Pa posne skroz! Ja ti kažem uzmi nisu masne ![]()
|
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 36
|
16.05.2008, 19:49
Ja nisam vegetarijanac ali u mojoj kuhinji je veoma malo zastupljeno meso i to bilo koje vrste.Ja lično mogu bez mesa,a deci dajem i spremam samo piletinu i ribu. Za razliku od nas moj muž je lakto vegetarijanac tako da je naš jelovnik orjentisan na sveže voće i povrće u raznim oblicima... Mada je i on sve više čist vegetarijanac tako da mi sve više sužava mogućnost kuvanja i spremanja obroka.
Mislim da je to stvar izbora i poštujem svaku odluku i kad god se neko najavi na ručak ja uvek priupitam da li jede meso i mlečne proizvode,tek da znam! Naravno,skidam kapu mom mužu koji se već 13 godina pridržava te ishrane a sve po principu ''ne jedem ono što ima mamu''. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Vegetarijanac - Da ili Ne |