|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
24.04.2008, 23:14
evo ovako..
imam jedne zelene starke, obozavam ih.. prelepe su, stalno sam ih nosila.. ali su od kozhe.. i od kako sam se odlucila na to da budem vegeterijanac, ne nosim ih, uopste, skupljaju prasinu.. ali necu da ih bacim, neka stoje tamo kao podsetnik.. i gledam svaki put pre nego nesto fabricko stavim u usta, proverim sadrzaj.. ![]() isto tako u pekari.. pitam na cemu su proizvodi peceni i da li sadrze zivotinjsku mast.. nije mi glupo da pitam.. doduse, imam drugare koji rade u pekarama kao pekari (idi begaj ) i naprave za mene ako ima kazem da mi se taj dan jede burek npr. na ulju..![]()
|
|
|
|
|
|
just keep swimming..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:56
Godine: 33
|
24.04.2008, 23:24
Citat:
Moram priznati da se namirnice zivotinjskog porekla mogu naci na najneocekivanijim mestima kao sto su zele bombone, Tofite (one vocne mekane bombone), apotekarskoj kremi za usta (neke imaju neku placentu u sebi),nekim zvakama... Samo treba misliti. ![]() A nisu mi jasni oni 'vegetarijanci' koji ne jedu meso do prvog slavlja ili odlaska u piceriju, kada zaborave da su vegetarijanci pa slucajno veceraju pljeskavice... Licno znam par ovakvih primera(ka).... |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 33
|
25.04.2008, 00:39
Citat:
(Ja u gostima na ručku): - Uzmi meso da vidiš kako su dobre krmenadle - Neka hvala samo ću krompir i salatu, super mi je - Uzmi meso ajde ajde šta ti je salata - Ali ne jedem meso... dosta mi je ovo zaista - Ajde ajde kako ne jedeš - Ne jedem, kao kad ljudi poste, samo stalno... - Pa posne skroz! Ja ti kažem uzmi nisu masne ![]()
|
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 21:00
Godine: 36
|
16.05.2008, 19:49
Ja nisam vegetarijanac ali u mojoj kuhinji je veoma malo zastupljeno meso i to bilo koje vrste.Ja lično mogu bez mesa,a deci dajem i spremam samo piletinu i ribu. Za razliku od nas moj muž je lakto vegetarijanac tako da je naš jelovnik orjentisan na sveže voće i povrće u raznim oblicima... Mada je i on sve više čist vegetarijanac tako da mi sve više sužava mogućnost kuvanja i spremanja obroka.
Mislim da je to stvar izbora i poštujem svaku odluku i kad god se neko najavi na ručak ja uvek priupitam da li jede meso i mlečne proizvode,tek da znam! Naravno,skidam kapu mom mužu koji se već 13 godina pridržava te ishrane a sve po principu ''ne jedem ono što ima mamu''. ![]() |
|
|
|
|
|
wild at heart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 02:55
|
danas, 02:16
Ja nisam vegetarijanac. Gdje bih ja bez mesa i sl.. hehe..
Mislim,svaka cast onima koji jesu,to je meni fino kad covjek moze da sebi odredi da jede samo tu odredjenu prehranu bez one hrane koju dobivamo od zivotinja.. It's only rock 'n' roll,but I like it!-Rolling Stones
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Vegetarijanac - Da ili Ne |