|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 12:36
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
17.01.2008, 21:36
Tacno.
Treba izbegavati mlecne proizvode osim onih na bazi fermentiranog mleka... |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Pol: Žensko
Godine: 28
|
23.01.2008, 16:06
....Ne mogu da zamislim zivot bez mesa i ribe....ali isto tako ni bez povrca....
![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Godine: 20
|
06.03.2008, 04:10
vegeterijanstvo je samo po sebi veoma zdravo, s obzirom da e bazira na namirnicama koje poboljsavaju kvalitet zivota, i nemaju toliko zastupljenih losih masti kao meso (ali kao sto Kill Bill kaze, lose je zato sto ga mi lose spremamo)..
vegeterijanac (tacnije lakto - ovo vegeterijanac) sam vec neko vreme, mislim vec nekih pola godine i sasvim sam zadovoljna svojim nacinom ishrane.. ne zakidam sebi na nicemu.. bilo je malo smesno u pocetku, kada su meni spremali odvojeno rucak, ali sam se i u tome izvestila ali mislim da kad bih morala da zivim bez sira i mleka, na ovaj korak se ne bih odlucila ![]() jadna moja baba, mislila je da sam pristupila nekoj sekti i dan danas ne moze da prezali sto ne jedem meso ![]() nisam vegeterijanac iz neke mode, vec zato sto se gnusam ubijanja zivotinja, koliko mi govorili da je svinja zato i stvorena (jes :trt: kako Kluni moze da ima jednu kao ljubimca) necu iz principa da ih jedem.. isto tako ne nosim nista od prave koze niti sto na sebi sadrzi bilo sta zivotinjskog porekla.. ![]()
|
|
|
|