|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
17.01.2008, 15:30
Tesko da bih ja uspeo kao vegetarijanac.....
![]() Jeste da je to zdrav nacin ishrane (tako kazu ali nisam bas siguran da je tako...) Jeste da ne treba 'zaklati' nista da bi se prezivelo, Jeste da ...........sve ja to znam. Ali da je Covek poceo kao vegetarijanac, verovatno bi jos pasao u savanama Afrike, i bio na svakodnevnom meniju....kao glavno jelo........ ![]() Zakoni prirode su najjaci, bez obzira sto neko pokusava da pobegne od toga, i trudi se da deluje 'humano'........jedi ili budi pojeden.......vrlo snazan pokretac evolucije.. Znaci: Salata ili Krmenadla? Naravno MESO...... P.s. ma postujem ja vegetarijance ali ..... ![]() |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:54
|
17.01.2008, 15:43
Probao sam da zivim kao vegetarijanac, za mesec dana sam prestao.
Bez mesa nemam dovoljno energije da radim teske fizicke poslove, materijalno vise odvajam na hranu (ako zelim kupovat kvalitetne namirnice), a i ucenje teze ide. Nasi vegetarijanski preci nikad ne bi napravili evolucijski korak prema coveku da nisu pronasli nacin sticanja vece energije sa manjim fizickim radom (lov). Mozak puno trosi. Gledam da jedem koliko je moguce zdravo ali jedem i meso a volem i vojvodjansku slaninicu. Uzivam u zivotu i ne zelim da zivim 100 godina. Zadovoljan sam... ![]() i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 10:50
|
17.01.2008, 15:55
Nacin ishrane se po nekim teorijama moze adaptirati i prema krvnoj grupi.
Recimo da bi grupi O (kao origine) najmanje odgovaralo jesti prasece meso i slaninicu. (previse masti) 0toj odgovaraju jagnjece i ovce meso. Ima tu neke logike. Povezano je sa geografijom i migracijama... Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
|
17.01.2008, 16:15
bez po' frke bi bila veggy.... blood type A.....
apsolutno mogu da zzivim bez mesa.... sojine shnicle su fenomenalne...... kad se malo upustite u tematiku vrlo brzo che te skontati da je dijapazon jela ogroman, da ih je izuzetno lako pripremiti (vreme pripreme daleko krace nego za jela od mesa) i da namirnica ima svuda oko nas (ali se ne nalaze u duff-u ).![]() |
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 10:50
|
17.01.2008, 16:32
A kao agrikultura.
Ovoj grupi najvise odgovara ishrana ribom ,skoljkama, vocem i povrcem... Piletina i curetina su neutralna za tu krvnu grupu. Izbeci sve vrste mesa. Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|