|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Vegeterijanac - Da ili Ne -
07.12.2006, 18:10
Nisam vegeterijanac ali ne volim meso osim ribe koju mogu jesti svaki dan...Piletinu jedem ponekad a crveno meso(teletinu) jednom ili dva puta mesecno...
Uglavnom mi ej ishrana na vocu i povrcu i ugljikohidratima kao i mlecnim proizvodima ![]() Ne bi mi bio problem da to budem samo sto ja mrzim pravila a tu covek mora dobro da vodi racuna da uzima namirnice koje nadomestaju proteine zivotinjskog porekla... ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Godine: 26
|
02.02.2007, 19:38
Nisam vegeterijanac i mislim da ne bih ni mogla postati.Volem meso.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: juče 22:53
|
02.02.2007, 20:05
Pa sad kako ko,al ja volim mesa,i naravno zelenise,mora se jesti svega i svacega u normalnim kolicinama,to je normalna ishrana,svako jela ima nesto sto nas organizam zahteva,pa zato ja kad pravim hamburgesu stavim mesa,przeno jaje,paradajza,salatu,hleb,mayoneza,peceni krompir,coca-cola,i tako ovo je nazdravija kombinacija za mene,sve u jedno,i naravno koji slatkis obavezno,a mleka u kafu malkice,ili tiramisu sto je od italianskog sira Mascarpone,zato sam ja tako zdrava i jaka(i visoka)
![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 23.01.2007.
Poslednji login: 20.07.2007 01:07
Godine: 24
|
Citat:
U zlatno doba kada je voce bilo hrana niko nije trovao sebe krvavim mesom. Tada su ptice mogle slobodno da lete nebom, a zecevi da trce slobodnim poljima. Ribe se nisu plasile mamaca jer su svugde vladali mir i spokoj. OVIDIJE |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.02.2007.
Poslednji login: 15.02.2007 12:55
|
Ne volim meso i ne dopada mi se njegov ukus, i ni malo mi ne fali u ishrani. Proteine nadomestam pastetom od soje, ili sirevima. Jedem svo povrce i dostupno sezonsko voce, i mlecne proizvode, znaci lakto-veg.
Meso sam izbacila pre 4 godine, i znacajno sam smrsala, a tezina mi varira oko 2 kg. i to naravno nabacim zimi - manje setnje. A rezance (naravno bez jaja) obozavam i jedem ih svaki drugi dan u raznim varijantama. Ne gladujem, i bas mi je lepo ovako. |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
06.02.2007, 10:49
Citat:
covekov sistem organa za varenje najslichniji je sistemu svinje... i coveku je meso neophodno... kao i voce,povrce i ostale biljchice... Jedini stetan sastojak ljudske israne je mast. Od nje nikakve koristi osim sto se gomila u organizmu stvarajuci celulit/salo... zakrchavajuci krvne sudove... Ali posto nam unutrashnji organi najvishe sliche na svinjske dakleM covek je svashtojed a ne biljojed... Pritom ove priche kako meso goji... Aman zaman ljudi ne goji meso no njegov nachin pripreme... I jabuku da spremish u loncu punom masti i ona bi gojila... Evo ja lichno na primer meso pecem na vodi u njegovoj sopstvenoj masti... I jedem ga bez hleba... I taman posla da to meso jedem krvavo... Citat:
Svi znamo da Ovidije nije bio bash cist... Ali svakako nema logike... ![]() kao sto valjda znash ovako su izgledali neki prvi primerci ljudske vrste... De mi reci jesuL ova koplja nosili za ukras ili mozda da love vockice...? Ubica mekog srca. |
||
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Pol: Muško
Godine: 57
|
19.04.2007, 00:33
Nisam opterćen time, kada se posti onda sam vegetarijanac, kada su mesojeđe, zna se.
|
|
|
|