|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pirinač |
|
Odgovor: Pirinač |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Pirinač -
01.07.2007, 23:05
Citat:
Mislila sam da imaš u blizini neki Maxi ili tako neku prodavnicu malo veću od piljare, jer ga tamo ima. Prodaje se u kutiji u kojoj su te kesice, a možda ga nisi primetila, pa pokušaj da pitaš. Ja ga sigurno 10 godina nabavljam u našoj zemlji, tako da sam mislila da je već stigao svuda, očigledno grešim ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:30
Godine: 29
|
01.07.2007, 23:43
Kako inace baris pirinac?Jel si probala da u vodu u kojoj kuvas pirinac stavis malo ulja? kad ga dobro ocedis on bude rastresit.Probaj i ovu varijantu
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
Odgovor: Pirina? |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:28
|
Odgovor: Pirina? -
02.07.2007, 04:35
Ne znam da li mozes da nadjes aparat za kuvanje pirince (rice cooker).
Postoje razliciti programi za kuvanje ralicite vrste rize (npr. braon riza se kuva duze nego bijela riza); odnos vode i rize i duzina kuvanja. Aparat se sam automatski iskljuci kad je riza gotova (suva i rastresita). ![]() |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
|
02.07.2007, 15:32
Citat:
Ako kuvate bez aparatastavite uvek duplo vise vode od pirinca npr 2,5 dcl pirinca/dugacak beli ili zuti ali ne sitan za slutlias 5 dcl vode 1 kocku za supu/ja stavim obicno od povrca ali moze i kokosije ili govedje u zavisnosti od mesa koje sluzite stavite na najjacu temperaturu da provri pa iskuljucite sporet ali ostavite prinac ne skalnjajte ga sa ringle samo ga poklopite / ne otvarajte i ne mesajte ga za c:a 20-30 min je gotov za sluzenje suv i rastresit /kocka za supu mu daje i ukus a i malo masnoce koliko da bude fini ![]() ...
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Pirinač |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Deserti | silvia | Recepti | 18 | 27.09.2008 10:36 |
| Sorta ili hibrid bilja koju smatrate dobrom? | Aca1983 | Biljno carstvo | 21 | 15.07.2007 16:50 |