VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Eksperimentisanje u kuhinji
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Eksperimentisanje u kuhinji - 03.08.2006, 17:18

Koliko vam se puta desilo da otvorite frižider, snimite situaciju i počnete da kombinujete, bez ideje kako će na kraju jelo izgledati i koliko će ukusno biti?
Nekad mi se čini da upravo te kombinacije ispadnu najbolje. Šteta je što ih je teško ponoviti.

Koliko vi eksperimentišete u kuhinji? Da li se strogo držite recepata, pratite recept ali sami formirate jelo po svom ukusu, ili ste egzibicionista... pa šta ispadne?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 04.08.2006, 13:39

kombinujem uvijek (to mi se ostalo iz studentskih dana, kad od ostatka napravis nesto da prste polizes) kad god mogu. za pravljenje kolaca bas nisam talentovana, pa se jedino kod njih drzim recepta kao pijan plota (ali usprkos tome, uvijek nesto zeznem na kraju).

nattydread is coming to dinner

staro
  (#3 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 06.08.2006, 16:55

heh, pa ja tako uvek kuvam... vidim sta ima u kuci, stavim to na sto, pa kontam sta od toga... i uvek ispadne prste da polizes

staro
  (#4 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:53
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 10.09.2006, 01:00

Citat:
nattydread kaže:
kombinujem uvijek (to mi se ostalo iz studentskih dana, kad od ostatka napravis nesto da prste polizes) kad god mogu.
Isto... Problem nastaje kasnije kad pokusam da ponovim ono sto sam prethodni put skuvala Nema sanse... svaki put je drugacije

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#5 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 16:45
Godine: 24
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 10.09.2006, 14:43

Ja sam jos uvek u studentskim danima! Moja cimerka i ja cesto experimentisemo u nasoj maloj kuhinji! Na kraju to uvek ispadne super, ili smo previse gladne!

Bas smo pre neko vece pravile testo za pizzu, jer je ono iz prodavnice bljak!
Pa odlucile same, domace testo je the best, i tako ja pocela da mesim i sva se ulepim, a kvasac nije dobro narastao, (zene razumu), ali sam se na kraju snasla! E onda je dosla cimi, pa je ona zavrsila (to znaci da smo na kraju testo napravile zajednickim snagama) divno iskustvo

Verovali ili ne, to je bila pizza sa naj testom, koju sam ikad jela!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 10.09.2006, 20:39

Sve što sam ja ikada pokušala da uradim po receptu, propalo je. Ništa recepti, samo po slobodnom nahođenju. Pošto kolače nikada ne spremam, za ostalo mi recepti nisu ni potrebni. A to čeprkanje po frižideru, seckanje, muljanje, ovaj začin onaj začin to je takva čarolija!

staro
  (#7 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 25.04.2007, 08:59

Sekogas koga k sakam da izleze najubavo jadenjeto ne e to to Zatoa se baziram na moi principi no koga ednas ke zgresam drugiot pat e poubavo.Site gresime.

staro
  (#8 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 04.05.2007, 06:27

Volim da probam nove recepte,skoro nikad ih ne pratim,jer vec imam dosta iskustva u kuhinju,cak i za kolace,sto se kaze "na oko"pa isto dobro ispadne,ako i slucajno nije bas kako je trebalo,nema veze,skuvam sirup od secera i vode,ovlazim piskotu,prelijem cokoladom,ma sta ces bolje,ako mi ostane komad pecenog pileceg mesa,ma samo jedan batak,ja od toga napravim rucak,isprzim glavicu luka,dodam sitno iseckano meso,posolim,malo bibera,malo orah za rendanje(serecsen dio )dve -tri kasike brasna,zaprzi se sve,i posle polako dodam mleka,sve dok ne bude cela masa kao loptica,ostavim da se ohladi malo,pa napravim kao cevape,jaje,brasna,prezla,ispecem,i evo gotovo,malopecenog krompira,ili sos od paradajza,ili bilo sta,moze i od svinjskog mesa,vidi od jednog bataka sta ispadne prijatno

No me toques

staro
  (#9 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 05.05.2007, 01:22

Volim da eksperimentisem u kuhinji , sa razlicitim namirnicama i razlicitim ukusima, ne ispadne bas uvek naj ,ali se do sada nista nije bacilo.
Rucak na brzaka od sadrzaja frizidera je pravo umece i izazov, zato samo napred bez recepta je najbolje...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#10 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Eksperimentisanje u kuhinji - 05.05.2007, 11:32

Ako ne probas ne mozes da znaes kako ke izgleda toa I ako ne go bendisat jas so mazot mi go jadame a decata nikako.Ne vredi da go frlam ko je toa moj izum.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Prikaz za štampanje