VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen
staro
  (#11 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Pol: Žensko
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 10.01.2007, 23:57

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ti ga ženska piješ od jaslica znači? Cool
nisam ja tako mlada..ko shto izgledam
pijem je zapravo od 5-6 godine..samo je tada bila samo sa mlekom....kao bela kafa...a negde od 10-11 godine sa vodom i mlekom...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 20:26
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 11.01.2007, 00:11

Kafa je stetan napitak i to nije nikakva tajna niti nedoumica. Obzirom da ovdje gdje sam ima dosta Grka, da bi otklonili nedoumicu oko zabrane, mogao bih nekoga od njih da priupitam nesto na ovu temu. Samo nam jos jedna teorija zavjere fali

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#13 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 21:15
Godine: 32
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 11.01.2007, 00:33

Pijem Nes kafu jerbo volim taj ukus. Potrazzicu podatke pa cu razmisliti. Medjutim ovo im opet lichi na neku novinarsku patku. Nikakvi podaci ne mogu da ostanu cenzurisani ili skriveni na internetu ako neko zeli da ih objavi. Mozzesh protiv sebe imati kompaniju, drzavu ili celu planetu....

Drugo, shta mislite koliko je jeftinije recimo firmi koja proizvodi Grand kafu a recimo nema pogon za instant kafu a koja pri tom ima velike gubitke zbog shiroke potroshnje nes kafe, da objavi u nekim zzutim novinama ovakvu "vest" nego da ulazze u popravljanje kvaliteta svojih proizvoda? Strateshki gledano ovakve polinformacije njima idu vrlo u korist...

(Napominjem Grand samo kao primer neke nashe firme)

Tachno da ce ce se ljudi trovati ako su zavisnici dok ne pochnu da se raspadaju, ali je takodje dobar deo njih podlozzan ovakvim sitnim marketinshkim manipulacijama ... pogledajte samo akciju zvanu pomrachenje od koga se slepi .. ili ono kad su javili da je leteci tanjir od 20 km prechnika preleteo preko Nisha...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 11.01.2007 u 00:38.

staro
  (#14 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 11.01.2007, 00:40

E baš se lepo nasmejah dok sam čitao odgovore.

Pa nije greco rekao da je nes kafa radioaktivna i da ćemo početi da svetlimo u mraku, majku mu. I nije rekao da kod svakoga izaziva rak. I cigarete izazivaju rak, pa neko proživi ceo život pušeći i ništa mu ne bude, ali zato nekog zakači posle par godina. Stvarno ste čudni sa komentarima "ja je pijem i nije mi ništa". I ja pušim i još uvek mi nije ništa, ali to ne znači da mi neće nešto biti.

Neću da zalazim u to koliko je ova vest tačna, nes pijem s vremena na vreme, ali su me je zaista začudili komentari pojedinih članova, pa sam iz tog razloga morao da odgovorim.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#15 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 11.01.2007, 01:06

mene ne chudi to sto greco reche jerbo znam da je ness 5x jacha od turkisha...
mada vishe volim turkish jer nije tako tezak za stomak kao ness,popijem ponekad i ness...
mada najveca zamerka ness kaFurini nije to sto je kancerogen,no to sto ne moze u njega da se vracha i proriche...eeee lepo je rekla moja baba ... sudbina je u telju zapisana...

Ubica mekog srca.

staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 15.01.2007, 15:56

Citat:
blueella kaže: Pogledaj poruku
pijem je zapravo od 5-6 godine
Kako ti nije izrastao rep?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#17 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 15.01.2007, 18:26

aman zeno..neces me odvuci od nessa....
makar mi izraso i rep i produzio nos....
n-e d-a-m !!!!!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#18 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 31
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 15.01.2007, 18:43

... a to što se meni pije kafa (mogla bi i ness), a mrzi me da kuvam, a?

(pijem ponekad ness sa šećerom BEZ mleka, šlag može... ali nisam primetio da mi škodi)

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#19 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 14:59
Godine: 26
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 16.01.2007, 00:51

Svakako mrzim nes kafu pa mi je totalno svejedno.Ubice me neki rak,kad tad.Najverovatnije zbog cigareta,...mada,ko zna...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#20 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 25
Odgovor: Nescafe - zabranjen i kancerogen - 16.01.2007, 03:28

Pa kad bi malo dublje usli u filozofiju kancerogenih materija shvatili bi smo da je