VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Preporučite restoran...
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 14:50
Pol: Muško
Odgovor: Preporučite restoran... - 11.02.2008, 15:41

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ćatovića mlini
Jbg ja bio 5 godina kao klinac u kampu sa mamom i tatom kada je to bila jedina kafanica,na ulazu u Morinj,tj. u Morinju....pre 25 godina od mlina nije bilo ni m.... Nisam bio nikada posle,ali sedeo sam sve vreme na mestu gde je sada pomenuti Catovica mlin,pa mogu da zamislim da je ok,naročito što je i Morinj prava uteha za one koji hoce odmor na moru...

Poruku je izmenio _baba_, 12.02.2008 u 12:18.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Restorani, salaši, hoteli...odmor
staro
  (#32 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostale

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 20:55
Pol: Žensko
Restorani, salaši, hoteli...odmor - 23.04.2008, 07:39

Teško je tragati, a da te neko ne uputi u lep i prijatan restoran.
Ako želite miran kutak, prijatnu atmosferu, tamburaše...posetite "Majkin salaš" u Subotici. Oduševila sam se prvenstveno ambijentom, pa pristupom konobara, tamburašima, nedeljnim ručkom i na kraju vožnjom fijakera.

Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav

staro
  (#33 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: juče 14:31
Godine: 36
Odgovor: Preporučite restoran... - 25.04.2008, 12:16

"Zaplet" u Beogradu

staro
  (#34 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostalecvishna je uzor za ostale

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 20:55
Odgovor: Preporučite restoran... - 27.04.2008, 00:21

Restoran "Košava" sa šarmom i modernim dizajnom Vas očekuje u Baču. U ponudi imaju specijalitete kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Ljubazne konobarice uvek na usluzi. Ja Vam preporučujem taj restoran, jer ko jednom bude gost Košave, uvek dolazi nazad...evo i koja slika

Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav

Poruku je izmenio cvishna, 27.04.2008 u 00:37.

staro
  (#35 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Odgovor: Preporučite restoran... - 10.06.2008, 23:44

Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#36 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Godine: 31
Odgovor: Preporučite restoran... - 11.06.2008, 13:38

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Na putu Beograd - Zrenjanin, kada prodjete Perlez, neposredno ispred Ecke, bas kod skretanja za Carsku Baru, nalazi se restoran Trofej. Osobenost restorana je kvalitetna ponuda jela od ribe i divljaci. Tu se moze dobiti kvalitetna riblja corba ili paprikas, kao i peceni smudj, som, saran, pastrmka...
Od divlajci se spremaju gulasi od divlje svinje i srnetine. Umesto hleba sluze se lepinje (kao domace). Ponuda pica je takodje kvalitetna, a i usluga nije losa. Sanitarni cvor je u dosta dobrom stanju.
Danas sam posle duzeg vremena navratio do Trofeja i posto je bilo dosta toplo preskocio sam aperitiv i narucio srneci gulas. Cena 850,00 din porcija. Ako mislite da je skupo, gresite. Gulas je bio izvanredan. Za poce sam uzeo Vranac Prokorde, koji mozete dobiti i u ambalazi od 2 deci.
Zanimljivost ovog restorana je i lepa basta koja se nalazi u blizini malog zoloskog vrta kojeg sacinjava nekoliko primeraka pernate divljaci i par srndaca. Ipak, glavna zvezda je jedan primerak muzijaka mrkog medveda, zvanog Misko...
Ako dodjete u Trofej, nemojte propustiti priliku a da ne posetite Carsku Baru. Bicete iznenadjeni gustinom vegetacije i lepom turom brodicem namenjenim za njen obilazak...
Bila sam...
I jela dimljenog šarana. Pozlilo mi od njega, kao i obično ali vredelo je

A Carska bara se ne propušta, iako sam bila krajem decembra

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana > Preporučite restoran...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Preporučite knjigu Zlatni mis Književnost 122 28.06.2008 12:04
Preporučite destinaciju za letovanje makilli On-line savetnik 19 05.07.2007 08:36
U Pekingu hit - restoran u mraku SQUAW Belosvetske zanimljivosti 6 20.03.2007 15:09
Preporučite mi dezodorans... Mater Vetru Zdravlje i lepota 12 12.02.2007 19:53
Preporučite mi konfiguraciju. Djura Šta da kupim? 2 01.08.2006 13:40