VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Preporučite restoran...
staro
  (#21 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 15:10

Citat:
baggio kaže: Pogledaj poruku
Kafana Cedic u Zarkovu,
Ul. Odabasiceva br.2

kad smo vec u zarkovu:
http://www.pinkrestoran.co.yu/

sjajna klopa + ceh za nas petnaestoro sa sve pićem je bio 10000Din.

_________Una16

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 16:28

TALIR
iz Ruzveltove levo...cim prođeš nadvožnjak iznad Cvijićeve

na parkingu nema jeftinih automobila...ali to ne treba da poplaši,jer je jeftino,a osoblje kao retko gde predusetljivo i kultivisano...

staro
  (#23 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 16:34

....pazi...restoran Srbija na ibarskoj magistrali...prvi put mi se desilo u zivotu,da mi je ostalo u tanjiru pola porcije...nisam mogao da verujem...i ukusno i cena je ok...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#24 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 16:36

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
....pazi...restoran Srbija na ibarskoj magistrali...prvi put mi se desilo u zivotu,da mi je ostalo u tanjiru pola porcije...nisam mogao da verujem...i ukusno i cena je ok...
Bio sam....jedan od boljih kraj putaša u celoj Srbiji...

staro
  (#25 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 17:54

http://www.yuyellowpages.net/profile.php?id=85813
радецки у земуну. оригинални амбијент, јела од рибе, пиво од хмеља...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Poruku je izmenio broj310, 07.02.2008 u 17:59.

staro
  (#26 (permalink))
mickom
Početnik
mickom će uskoro postati poznat članmickom će uskoro postati poznat član

Član od: 22.09.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 18:35
Odgovor: Preporučite restoran... - 07.02.2008, 20:02

u Subotici bez presedana je najbolji restoran"Bates",domaca kuhinja,veoma ukusna i obilna i cene su skroz ok.Hranio se u njemu nesto vise od godinu dana i toplo ga preporucujem.Zao mi je sto nema slika.

staro
  (#27 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: Preporučite restoran... - 08.02.2008, 03:22

balkan expres u novom sadu:
3chorbe + 3 jela od mesa + 3 piva = 4000 dindzi

orach u nishu: njih trojica pali na nesvest od hrane i popili 12 dunja = 2500

staro
  (#28 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 30
Odgovor: Preporučite restoran... - 09.02.2008, 11:36

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Bio sam....jedan od boljih kraj putaša u celoj Srbiji...

Da,da...čak i juneća čorba (a ja ne volim čorbe) im je fantastična!
A porcije su ladno za kiklope...extra! Kvalitet, kvantitet+čisto (retko u zemlji Srbiji možeš naći kafanu u kojoj možeš u wc-u oprati ruke, a da se ne onesvestiš od miomirisa amonijaka te fekalija)

_________Una16

staro
  (#29 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
Odgovor: Preporučite restoran... - 09.02.2008, 13:50

Najbolja pizza u gradu Novom Sadu je u piceriji My way. Mislim da je u ulici Ilije Bircanina, iza sajma. Jesam li rekla da je tu najbolja pizza?
Imaju minus sto ne rade dostavu, ali vredi otici tamo po klopu. Imaju i neke paste, njoke, spagete i lazanje, ali pizza im je br.1.

Kujna In u Fruskogorskoj, za poneti klopica: musaka (za malo pa kao moja , gulas, riba, meso, pasulj, supica...ma imaju svega. Dobro dodje kad ne stignem da skuvam. Nije skupo, a ukusno.

дo TokиJa

staro
  (#30 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Odgovor: Preporučite restoran... - 11.02.2008, 13:55

Ćatovića mlini

Kada krenete iz Herceg Novog prema Kotoru i prođete Kamenare, kod mesta Morinj, nekako uvučeni, sa leve strane, na način kao da je neko imao nameru da ih malo skloni od mnogobrojnih pogleda sile prolaznika u toku sezone, nalaze se Ćatovića mlini, svakako najekskluzivniji restoran u čitavoj Boki, a možda i na celoj cnogorskoj obali.

U okružrenju nestvarne pitomine, za taj deo Crne gore, koju krase osmišljeno negovane kulture bambusa, banana, oskoruša, palmi i nekih drugih primeraka meni nepoznatog drveća, u uvek sveže zelenoj i gustoj vegetaciji, na samom izvoru kristalno čiste vode koja formira mrežu potočića, nalazi se kompleks restorana kojeg čine stari adaptirani mlin i neverovatna bašta potpuno smeštena pod tremom u, odgovarujećem zgradi mlina, ruralnom stilu. Po potočićima se slobodno praćakaju divlje patke, koje su se, izgleda potpuno odomaćile u ovom lepom ambijentu.
Konobari, obučeni u bokeljsku narodnu nošnju, krajnje diskretno i zavidno profesionalno besprekorno su posluživali brojne goste na raznim jezicima. Ipak, usudio bih se reći da je ruski jezik tog popodneva bio najzastupljeniji.
Pošto sam prethodnog dana jeo zubatca, odlučio sam se za šatobrijan biftek. Dama koja mi je pravila društvo naručila je šan pjera (kovača) lešo. Kada su nam doneli jelo, shvatio sam da sam pogrešio. I pored toga što je biftek bio svež i znalački spremljen, uveren sam da je šan pjer , ipak, bio bolji. Da, moram napomenuti da su masline u Ćatovića mlinima domaće, sa bademima i da su vrhunske. Vinska karta je sjajna, mada ne i bez mana. Moja zamerka je bila ta što nema vina iz Vojvodine, tako da sam naručio bocu prokordea (vranca).
I još nešto. Pošto je restoran smešten u svojevrsnom klancu kroz koji se odvija stalno strujanje vazduha, u slučaju da malo zahladni (što se događa i u sred leta), konobari vam, po želji, odmah donose ćebad da se ogrnete i koja su specijalno za to namenjena.

Cena? Prava sitnica....

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

Odgovor