|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zelena pijaca... idete li? |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Zelena pijaca... idete li? -
11.11.2006, 20:49
![]() Spadam u one osobe koje obožavaju pijac ( a imam manje od 60 godina ) Kakav je to meni mali raj Najčešće idem sama i to u jutarnjim časovima (mada ponekad i kasnije), kotrljam moja kolica od tezge do tezge, i chatujem sa prodavcima Imam već otprilike ljude kod kojih godinama kupujem, baku za sir, jajaru and ostale, ali uvek prošvrljam i zadržim se duže nego što je potrebno... Znam samo da se svima diže kosa na glavi ako se potrefi da idu sa mnom, kao davim mnogo, pa su me zato i motorizovali... da ne teglim, nego kotrljam...Znam da dosta toga od zeleniša i voća ima da se nabavi i po marketima i hipermarketima, ali meni to jednostavno nema istu čar... A i uvek mi se činilo kvalitetnije... a i jeftinije, naravno.Evo i jednog korisnog sajta, pa ćete znati i cene otprilike... u vašem gradu ili nekom koji vam je bliži... Linkić Idete li na pijac ili upregnete nekog da to odradi za vas? Šta je ono zbog čega obavezno idete na pijac? ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Zelena pijaca... idete li? |
|
|
|
Zelena pijaca... idete li? |
|