VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Kulinarstvo i ishrana

Kulinarstvo i ishrana Male tajne velikih majstora

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: sta ste danas sve jeli...
staro
  (#41 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Pol: Žensko
Godine: 22
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 28.08.2006, 23:00

Za rucak spagete za veceru palacinke sa eurokremom i plazmom, i domacim dzemom od sljiva

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 29.08.2006, 00:01

Citat:
Lady in red kaže:
i domacim dzemom od sljiva
... sto me podseti da bih sad mogla da predjem na onaj rolat sa dzemom (sad bi 'Leb rekao "zdžemom" )

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#43 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:54
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 29.08.2006, 07:34

danima vec nista pametno nisam jela bolje reci nisam nista sem nekog minimuma nije ni cudo da me boli zeludac...

moomoo meee juuooo

staro
  (#44 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Godine: 24
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 29.08.2006, 15:40

Pa s'obzirom da sam ustala u 2h, jela sam malo pre i to starog, dobrog pasulja A sad grickam plazma keks sa eurokremom! Mozda se ugojim?!

staro
  (#45 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 29.08.2006, 21:36

Citat:
Ivana-psy kaže:
A sad grickam plazma keks sa eurokremom! Mozda se ugojim?!
Ti i tvoj plazma keks,

Dorucak sam podelio sa svojim po pola krosana sa sirom i pola sa picom, mada su imali neki fancy naziv za njega.

A sada sam pojeo veliki vegetarijano iz maje, ko nije probo, vredi doci u NS samo zbog njega, i polako pijuckam pivo, i to je hrana jel???

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#46 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 29.08.2006, 22:03

Citat:
Meggy kaže:
(sad bi 'Leb rekao "zdžemom" )
Ne nego Ždžemom

Jedan kačamak za dobro jutro, a onda napravim neki namaz od mirođije koji sam mackala po tostu celi celcati dan kako prođem pored njega... onda, maslinke, komada nekoliko, 'ladnu dinju (skoro pa celu), paprike sa belim lukom + pekarski krompir, a sad pijem čaj i jedem med

...mož' da se desi da je bilo još nešto, al' se ne mogu setim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#47 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Godine: 24
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 05.09.2006, 23:10

Pa ovako...

Rucala sam paradajz supicu, pohovane snicle i pomfrit!

Vecerala sta sam stigla: Namazni sir, čajne kobasice, salame i na kraju sam za dezert jela eurokremic!!!

staro
  (#48 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:46
Godine: 34
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 12.09.2006, 21:12

pao pasuljko sa rebarca..dovoljno..

staro
  (#49 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Godine: 34
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 12.09.2006, 23:05

za dorucak nesto sto je licilo na dzinovske kekse (neki mamin neuspio eksperiment), pa za rucak djuvec i kobasicu, pa sam onda otisla do drugarice koja je by the way zavrsavala rucak (djuvec opet i pecena jaja), pa onda tri grozda grozdja, pa home made pizzu, i sad tamanim kikirki dok mi ne pozli.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#50 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 19.09.2006, 12:25

jela sam danas pogačice sa čvarcima!!!!1

nisam ih jela 100000 godina...

mmm..odlične su...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"