|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kućni ljubimci Opišite nam vaše male prijatelje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da sam pas, bio/la bih... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Da sam pas, bio/la bih... -
16.04.2006, 15:45
Kliknete na Game, kada odete na sajt, sačekate malo da se učita i počnete sa rešavanjem. Test je na engleskom, ali je skroz razumljiv, za one koji slabo poznaju isti. Skroz je super!
Probajte! ![]() Evo ga link ![]() Meni je ispalo da sam XOLOITZCUINTLI (XOLO) Neverovatno , ali ova rasa je prirodno vegeterijanac mada se može hraniti i mesom. Potiče iz Meksika i poznat je još i kao Meksički golokoži pas. Piše još, da ovu životinju morate videti uživo da biste verovali da nema nijednu dlaku i da izgleda veoma čudno. ( Baš me čudi što sam to ja ) Takođe, privrženi su porodici i malko rezervisani prema strancima.Da sam pas izgledala bih ovako: ![]() ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... |
|
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Meni je ovo u početku zvučalo šašavo, ali sam se ipak odlučio da uradim test. I rezultat testa je AFGHAN HOUND ![]() To je Afganistanski hrt i moram reći da je prosto neverovatno koliko ima istine u ovome. Evo šta drugi pišu o njemu: To sve su nazivi prelijepe pasmine koja je jako elegantna, neovisna i impozantna (kada prolazi afghan ulicom svijet staje i divi se, ali što je to zapravo afghan). Afgan ima dugu svilenkastu dlaku u mnogo razlicitih boja. Neke boje imaju i čudne nazive npr. tamno plavi afgan je za moje oko boje čokolade ili crvena boja je za mene tamno zlatna. .................................................. ........... Njegova glavna osobina je neovisnost. U obitelji se nikada ne osjeća podređenim, već je jednak s drugim članovima obitelji. Potrebno je puno truda, ljubavi i dosljednosti da postane poslušan. Vrlo je rizično im |