VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Kućni ljubimci

Kućni ljubimci Opišite nam vaše male prijatelje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da sam pas, bio/la bih...
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Da sam pas, bio/la bih... - 16.04.2006, 15:45

Kliknete na Game, kada odete na sajt, sačekate malo da se učita i počnete sa rešavanjem. Test je na engleskom, ali je skroz razumljiv, za one koji slabo poznaju isti. Skroz je super!

Probajte!

Evo ga link

Meni je ispalo da sam XOLOITZCUINTLI (XOLO)

Neverovatno , ali ova rasa je prirodno vegeterijanac mada se može hraniti i mesom. Potiče iz Meksika i poznat je još i kao Meksički golokoži pas. Piše još, da ovu životinju morate videti uživo da biste verovali da nema nijednu dlaku i da izgleda veoma čudno. ( Baš me čudi što sam to ja ) Takođe, privrženi su porodici i malko rezervisani prema strancima.

Da sam pas izgledala bih ovako:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 16.04.2006 u 15:52.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih...
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 16.04.2006, 17:30

LEONBERGER (!?)

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Godine: 24
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 16.04.2006, 18:57

Nevjerovatno! Pa kao da sam im rekao da volim lovacke pse!
Ispalo mi je da bih bio "English coonhound", ili engleski gonic rakuna (steta sto nisam neki pticar, njih posebno volim):

Energican, inteligentan i aktivan pas. Veoma dobro se uklapa u porodicu, voli djecu. Socijalan, dobro se slaze sa ostalim psima i sa ljudima. Voli fizicku aktivnost i mora se svakodnevno istrcavati.

Visina od 53 do 69 cm
Tezina od 18 do 30 kg

Zar nisam zgodan?

Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije
staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
Odgovor: Pihtije i ostale zafrkancije - 17.04.2006, 00:54

Sloughi - Slughi

kazu da je porijeklom iz Maroka i da je jako stara rasa... visina do 70cm... odlicno prezivljava pustinjske uslove... njezan, inteligentan, odan... jednom rijecju savrsen

a ja sam bio ubijedjen da cu da budem neki bernardinac... ah taj rum

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 17.04.2006, 01:27

Da sam pas bila bi jako smesan pas!!!! Pas se zove bichon frise.
Misli se da su spanski moreplovci doneli ovog psa Tenerifi u 14 veku.
Veseo, druzeljubiv i zivahan i kako su oni rekli powderpuff look.

Ovaj prvi nije ocesljan i izgleda lepse.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 17.04.2006, 01:45

Evo sad vas gledam kakvi ste kao kučići, i prosto ne znam ko mi je od koga slađi!

staro
  (#7 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 17.04.2006, 02:05

German Pointer

kazu poreklo iz Nemachke.. moze da bude dugodlaki i kratkodlaki.. koristen je za lov od 17oo. U Nemachkoj su ga zvali Kurzhaar.. kazu da je meshavina Spanskog pointera i nekog Bloodhounda.. i da je ovo pas kojeg trebate imati ukoliko se nadjete pokraj nekog velikog neprijatelja (tipa medjeda )

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 17.04.2006, 21:24

Neki Dachshund Neki mali zdepasti

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 17.04.2006, 21:34

Evo si bre Megz! To su oni mali kao kobasice sa kratkim nogama! Ja njih volEmmmmmmm, imam jednu malu Lunu što sam je slikala, okačiću tamo na galeriju, ista je kao ovaj u sredini!

Kako su to blesawi kučići!

staro
  (#10 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Da sam pas, bio/la bih... - 18.04.2006, 03:06

Meni je ovo u početku zvučalo šašavo, ali sam se ipak odlučio da uradim test. I rezultat testa je

AFGHAN HOUND

To je Afganistanski hrt i moram reći da je prosto neverovatno koliko ima istine u ovome. Evo šta drugi pišu o njemu:

To sve su nazivi prelijepe pasmine koja je jako elegantna, neovisna i impozantna (kada prolazi afghan ulicom svijet staje i divi se, ali što je to zapravo afghan).
Afgan ima dugu svilenkastu dlaku u mnogo razlicitih boja. Neke boje imaju i čudne nazive npr. tamno plavi afgan je za moje oko boje čokolade ili crvena boja je za mene tamno zlatna.
.................................................. ...........
Njegova glavna osobina je neovisnost. U obitelji se nikada ne osjeća podređenim, već je jednak s drugim članovima obitelji. Potrebno je puno truda, ljubavi i dosljednosti da postane poslušan. Vrlo je rizično im