|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Gradimir Stojkovic |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.11.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 23:05
Pol: Žensko
|
Citat:
Samo nemoj mnogo da se razocaras: G.S. nije "dubokoumni" pisac koji "prosipa vekovnu pamet". Mislim da ces se opustiti i razonoditi (sto je oduvek nedostajalo deci, pogotovo u eri knjizevnih vestica i vampira) ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Godine: 33
|
Odgovor: Gradimir Stojkovic -
13.02.2008, 21:42
Nije ni bitno, ja volim da čitam i knjige za decu
Imaš li neku njegovu da preporučiš za početak? ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 05.01.2009 22:02
|
Odgovor: Gradimir Stojkovic -
14.02.2008, 14:44
Citat:
,ali nemam ni jednu knjigu g-dina Stojkovića,pa bi bilo lepo da nas,koji smo njegove lepe pesme recitovali na školskim priredbama pod obavezno,a sa voljom,potsetiš - prekucaš bar jednu od njih.Volela bih,ako mogu da biram, da to bude iz jedne od knjiga koja se spominje u grafitu ispisanom na biblioteci u kojoj književnik radi/o ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.11.2006.
Poslednji login: 06.01.2009 23:05
|
Imam, na žalost, samo jednu njegovu zbirku pesama koja se zove U OVOM ŠAŠAVOM ŽIVOTU. Ovo je jedna pesma odatle:
PRVI POLJUBAC Na početku svih mojih maštanja i tome slično verovao sam da je to zbilja ljubavno i idilično. Gledao sam kako na filmu to rade super-vešto i čekao da se i meni dogodi tako nešto. Svi su mi ortaci pričali kako „lupaju žvaku” nekoj Sanji il Tanji u tamo nekom budžaku. A ja, naivac pravi, verovao sam slepo da je baš tako bilo: i njoj i njemu lepo. Tako sam naivno juče ušao u mašinu. Na rođendanu sam kod Tine saznao tek istinu. Koga sam poljubio to sada nije važno, ali je bilo glupo, ulepljeno i vlažno. Zbog toga objavljujem i ništa tim ne gubim: dok ona jede tortu ja neću da je ljubim! ![]() |
|
|
|