VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Književnost

Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Svetom putujem...
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 01:21
Pol: Žensko
Svetom putujem... - 06.01.2008, 10:23

... bez putovanja

Pre nego sam zaista prošla Aleksandrijom, dobila sam od drugarice Aleksandrijski kvartet i skoro pa zapovest da moram da ga pročitam pre puta.Nisam stigla da dovršim tada, ali mu se u nekim posebnim danima kroz stranice posebne za mene, rado vraćam.

Sada i ovde kroz fotografije upoznajem neke daleke gradove koje želim da obiđem.
yige,swba,papak...zdušno pomažu u otkrivanju lepote.MrDa i drugari iz seoceta su me "vodili" i na sever i na jug.

Volela bih da sklopimo reč i sliku u oku i da spremni za svoja istraživanja uđemo u neke nove kutke.

Kroz koju knjigu kojim gradom da prodjemo pre nego što možda jednog dana uspemo i tamo da odemo?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Svetom putujem...
staro
  (#2 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 14:49
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Svetom putujem... - 09.05.2008, 11:08

Davno sam citala Osmicu od Ketrin Nevil i u jednom delu knjige ona svoje junake vodi ulicicama Alzira, ostalo mi je to u secanju, i postalo jos jedna markirana tacka ma karti sveta kao destinacija na koju bih volela da odem....Eto ta knjiga mi je pala na pamet, adhok, kroz nju mozete putovati i srednjovekovnom Francuskom....i jos po negde....

Inace kroz sve knjige putujem svetom, nasim i drugim svetovima, stvarnim i ne, i kroz vreme....to je valjda neizbezno

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Poruku je izmenio Kalina, 10.05.2008 u 12:47. Razlog: pravopis.....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Književnost > Svetom putujem...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Plavi orkestar veljko yaric Domaći spotovi i tekstovi 72 03.10.2007 18:08