VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Književnost

Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Antipreporuka, što da ne?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Pol: Žensko
Godine: 26
Antipreporuka, što da ne? - 29.10.2007, 00:01

Postoje knjige zbog kojih ste zažalili što ste ih pročitali.Vaša totalna antipreporuka treba da sadrži dobre argumente zašto bi nekog odvratili od čitanja iste.A opet,ukusi su različiti...

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Antipreporuka,što da ne?
staro
  (#2 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:56
Odgovor: Antipreporuka,što da ne? - 29.10.2007, 00:11

Spadam u onu grupu koja ne ostavlja knjigu nepročitanu.
I donesu mi u kuću Vesnu Radusinović, "Ostrvo muškaraca, obala žena". I ja, budala znatiželjna, reših da proverim kakva je .
Čak i oni ljubavni vikend romani su kvalitetniji.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#3 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:53
Godine: 26
Odgovor: Antipreporuka,što da ne? - 30.10.2007, 00:38

Samo da dodam gospodju Radusinović sa knjigama: Muškarci su kao čokolada,Ona i ona,Prodavci sreće,Srce od silikona... Mirjam je takodje očajna,iako mnogi vole takvo štivo,a njena dela su izmedju ostalog:Časna reč muškarca,Otmica muškarca,Greh njene mame,Samac u braku,To je bilo jedne noći na Jadranu... Isidora Bjelica je u istom košu:101 muskarac u četiri godišnja doba,Ko je ko stvarno u Srbiji,Kraljice Serbske,Princeze Di Montenegro,Tajna Titovog kreveta,Tajni život P.P. Njegoša,
Tajni život slavnih Srpkinja... Tri pomenute dame ne volim da čitam iz razloga što mi je svo to njihovo pisanije nekako plitko i neukusno.Još jednom ponavljam,ima ljudi koji to i vole

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#4 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: 14.08.2008 19:23
Odgovor: Antipreporuka,što da ne? - 26.11.2007, 16:51

Ni meni se ne svidja Vesna Radusinovic, pocela sam da citam jednu njenu knjigu i brzo odustala. Isti slucaj je i sa Evom Ras, ni njenu knjigu nisam uspela da procitam do kraja. Smetala mi je gomila psovki kojima obiluje to stivo.

Poruku je izmenio Hocu-necu, 26.11.2007 u 17:01.

Odgovor: Antipreporuka, što da ne?
staro
  (#5 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 15:03
Godine: 28
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 28.11.2007, 10:53

Niako ne volim Kuelja....suvise mi je komercijalan....pokusava veliku mudrost da strpa u plitko stivo na sto pristupacniji nacin....da bi prodao sto vise knjiga...bar ja to tako dozivljavam.......

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Godine: 33
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 28.11.2007, 12:30

Citat:
Kalina kaže: Pogledaj poruku
Niako ne volim Kuelja....suvise mi je komercijalan....pokusava veliku mudrost da strpa u plitko stivo na sto pristupacniji nacin....da bi prodao sto vise knjiga...bar ja to tako dozivljavam.......
5 bambija. Takođe
A o Radusinovićki ne bih

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 20:35
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 28.11.2007, 20:38

Ako ste smoreni i nerspoloženi nemojte čitati Pavića, dosta vam je istoga. Međutim ukusi su različiti, neko mučninu u želudcu leči ljutom paprikom, meni nije dobar za varenje.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#8 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 28.11.2007, 23:43

Ne znam da li je ovo antipreporuka ali ne volim da čitam ruske pisce.
Znam da su klasici obavezno štivo, makar u vidu školske lektire i slažem se da ih treba poznavati ali mi se nikako ne dopadaju. Odišu hladnoćom, siromaštvom, rečenice su beskrajno duge a motivi veoma siromašni. Ne dovodim u pitanje njihov kvalitet, prosto iznosim svoju impresiju.
Dakle, ne čitati ruske klasike ako vam je hladno i ako ste tužni. Bićete još tužniji.

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#9 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:56
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 02.01.2008, 17:53

Ljiljana Habjanović...Zašto? Ne bih da je komentarišem

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#10 (permalink))
JelaS
Početnik
JelaS će uskoro postati poznat član

Član od: 15.11.2006.
Poslednji login: juče 22:42
Odgovor: Antipreporuka, što da ne? - 23.01.2008, 20:06

Ćirić i Vidojković....... ne bih da komentarišem duže od BLJAK!!!!!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu