|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Antikvarnice i antkiviteti medju knjigama |
|
Odgovor: Antikvarnice i antkiviteti medju knjigama |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Antikvarnice i antkiviteti medju knjigama -
13.05.2008, 12:29
Redovno obilazim atikvarnice i prodavce polovnih knjiga.
Kupujem i trazim razne naslove....od kojih vecina nisu izdata u skorije vreme. Prodavci me vec znaju pa ih cesto zamolim da mi nadju neke knjige kojih nema skoro nigde.... Skoro sam nabavila skoro ceo komplet Foknera, vrlo povoljno... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 17:50
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Antikvarnice i antkiviteti medju knjigama -
16.05.2008, 14:36
U knjižari SrpskeKnjiževneZadruge u ulici Kralja Milana ex Srpskih Vladara ( u Beogradu), mogu se naći antikvarna originalna izdanja SKZ i drugih izdavača i sve onako divno mirišu na stare knjige
...Hm cene baš i nisu pristupačne,ali zaista ima svega..Postoji još jedna ok antikvarnica, kod Muzeja Nauke i Tehnike, na skretanju iz Knez Mihajlove, tu se mogu naći stripovi od vajkada, stara izdanja NG, enciklopedijska izdanja i još kojekakvih čuda, cene nisu tako strašne pa ko ima vremena neka svrati... "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Antikvarnice i antkiviteti medju knjigama |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| ODBOJKA: Đerisilo medju najboljima u LŠ | DarkRed | Spomenar | 0 | 30.01.2007 18:18 |