|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vaše prve i omiljene knjige... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Vaše prve i omiljene knjige... -
31.12.2007, 20:16
Neverovatno! I ja!
![]() Neverovatno! I ja! Neznam ni sam koliko puta sam je prochitao ...![]() Dodushe, ja sam najvishe i chitao kad sam bio klinac... Naravno, sve sem udzbenika ... Lektiru sam chitao unapred, al samo ono shto mi bilo zanimljivo hehe, za ono drugo sam se izvlachio ![]() Keva mi je donosila knjige iz biblioteke i ja sam surfao po tim drugim svetovima full time flat rate... TE klinachke avanturistichke su mi naravno bile najomiljenije , pa fantastika i nauchna fantaastika, itd, itd.... Kasnije sam malo olabavio sa chitanjem, narochito prvih godina posedovanja rachunara .... Medjutim vracham se u knjigu sve vishe i kad god mogu Chitam na poslu, chitam pred spavanje ..chitam i u autobusu ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
|
Odgovor: Vaše prve i omiljene knjige... -
01.01.2008, 14:26
chini mi se da previshe chitanja u detinjstvu mozze da dovede do ozbiljnih psihichkih poremechaja, narocito medj zzenskom populacijom.... mnogo je bolje u detinjstvu razmishljati o marmeladi, o mishi i danilu, a chitati kad se udje u chetrdesete....
![]() |
|
|
|