|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljena priča |
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Omiljena priča -
01.08.2007, 23:55
NIJE
Da li me trazio neko? - Nije. Da li je stizala posta? - Nije. Da li me zvao neko? - Nije. Da li me trazio neko? - Nije. Da li je neko pitao za mene? - Nije. Taj Nije je bas uporan covek!!! ******************************* STRASNI HOROR LIK Decak i devojcica nisu odrasli u komsiluku, ali su se pronalazili i igrali, na mestima ka kojima ih je vukla decja masta. Igrali su se zmurke, klikera, kvizova i svih ostalih decjih igara… neke su izmisljali sami. Smejali su se, plakali i cutali zajedno, ako treba. Tek, bilo im je dovoljno da su tu jedno kraj drugoga. On ju je uspevao zasmejati i kad je bila najtuznija. Bio je duhovit i pametan, a ona je njemu bila interesantna zbog nekih neobicnih crta karaktera. Jednog dana rese da istrazuju, kopaju zemlju, nadajuci se da ce naci, zlatni kovceg, dukate ili ko zna kakvo otkrice. I otkrili su! Na dubini od nekih pola metra, nasli su Tabu temu. Videvsi otkrice decak se namrgodi: ” Ovo cemo zakopati! To je Tabu! Necemo o tome.” Devojcica prekoluta ocima, vrtevsi u ruci pramicak kose i rece: ” Pa nije pisalo na tabli Buuuuuuu, da se toliko uplasis!!! Ja sam u stvari hrabri decak. Eto, a mislila sam da sam devojcica. Idem sad da obucem pantalone sa tregerima, nabavim neki kacket, kupim automobilcice i osisam se na kratko.” Decak je upita: ” Gde ces, ti se to salis?” Ona se okrenu onako lagano ka njemu, pogleda ga i malo glasnije rece: ” Tabuuuuuuu!” Decak pobeze glavom bez obzira, misleci da je to neki lik iz strasnog horor filma. autor:jelenaartpoezija
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
|
02.08.2007, 23:37
Kako si
Kako si? - Nisam dobro. Zasto? - Zato. Ne zelis da pricas o tome? - Zelim. Pricaj. - Ne mogu. Da li te boli? - Boli me? Sta? - Nikad necu shvatiti. Sta? - Zasto me gurnu u zivo blato kad vec isplivam. Zasto od muve naprave slona i pretvore se u komarca. Ko? - Oni sto guraju u blato. Zasto to rade? - Ne znam. Jesi li pricala sa nekim o tome? - Jesam sa komarcima ocigledno, jer su posle par sati zaboravili da mi nije dobro. A sto ti nije bilo dobro? - Pukao mi zulj. Zar ti nije bolje zbog toga? - Nije, stali su mi na zulj onda kad nije trebalo. U nekim danima moras zaobici zuljeve drugih i biti melem. Narocito u onim sa losim vestima. Kako se zoves? - Ne mogu da se odlucim. Ili sam Brigoljud ili Fifi ili… Ne, ne Fifi mi se ne svidja nikako. Kako si danas? - Bolje nego juce, jer je Njoj bolje nego juce. Imas li neku zelju? - Imam. Da se rodim kao musko. Zasto? - Treba mi ponekad da budem musko. Kapiras? Ne. - Nema veze. To ionako svi pogresno shvate. Hej, da te pitam nesto. Pitaj. - Imaju li komarci oci? E, to stvarno ne znam. Znam da andjeli imaju oci. - Stvarno? Stvarno videces. Bice bolje. - Kako se ti zoves? Pogodi sama. - Ne mogu, umorna sam. Moram do apoteke da kupim Autan i hanzaplast. autor:jelenaartpoezija
|
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 01:22
Godine: 46
|
16.08.2007, 15:43
meme by Pu Ja u stvari i ne znam da li postoje stvari o kojima ćutim. Postoje ljudi kojima mogu da kažem neke stvari a neke im ne bih rekla ni za živu glavu. Postoje i stvari koje mogu da kažem svima. I obrnuto i tako redom….. Mali je broj onih kojima mogu da kažem baš sve, pa evo razmišljam da li ih uopšte i ima. Uvek postoji nešto što prećutim ….. Ne verujem da će iko ikada moći da kaže o meni, ko sam ja u stvari, ma koliko mislio da me poznaje. Ja jednostavno imam zid oko sebe, i bila bih strašno nesigurna kada bih dozvolila nekome da ga sruši. Moje ćutanje ne mogu da podelim, tipa ćutim o osećanjima, ćutim o intimi ili govorim o politici, …., govorim o deci … Sve je to jako komplikovano objasniti. O svemu tome ja govorim, ali biram kome ću i kako to reći. Onog momenta kada procenim da će moja izjava biti pogrešno protumačena od strane slušaoca, ja prećutim. Ovakav stav mi nije dodeljen genetskim kodom, on se razvijao kao i ja, čini mi se da je i jedini mogući za opstanak u svetu u kome živimo. Ogoliti sebe je najveća greška koju jedan čovek sme sebi da dozvoli. Ispravan ili ne ovo je moj stav, a zid iza koga se skrivam je svakim danom sve viši i sve širi. Da, na kraju vam neću dozvoliti da zaključite da sam u stanju da nekoga slažem. To ne radim, i nisam u stanju da to uradim (na moju žalost) nikad, a da prećutim, to radim i to sve češće. |
|
|
|