|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Knjiga koja vam je "promenila život" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wild at heart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 23:36
Pol: Žensko
|
Odgovor: Knjiga koja vam je "promenila život" -
15.01.2008, 18:11
"Mi Djeca Sa Stanice Zoo"
Knjiga u kojoj se radi o tome kako su se veoma mlada djeca drogirala,i nazalost platila zivotom. I o tim problemima koje ti droga zadaje i to... Takodje "Moc Podsvijesti" Pise o tome koliko ti podsvijest...moze pomoci. Uglavnom,odlicna knjiga... *Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode hrabrost |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 30
|
15.01.2008, 21:23
Knjige.
Sve od Kastanede. Ćaletov rodjak je menjao stan i sve svoje stvari preneo u našu kuću, na par dana. Ja bila derle, te kutije mi izgledale primamljivo i - jednu otvorim. Slučajnost? Ma nema slučajnosti i tačka ![]() U njoj ploče, uglavnom Bitlsi i Kastanedine knjige. Sve sam ih sažvakala do polaska u srednju školu, moji mislili da imaju savršeno dete koje samo uči, a onda...dragi Bože kada me je strefilo! Sve sam htela da probam! I manje-više i jesam. I drago mi je. Svako vreme traži svoje, a ja svoje iskoristih ![]() I ne brinem da kasnije, za svoju decu, neću imati dovoljno iskustva, živaca, taktike, razumevanja, a boga mi i preventivnih mera ![]() |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 22:16
Godine: 42
|
15.01.2008, 22:52
mene je krajem osmogodisnje i pocetkom srednje sjebo Hese...a nastavio Kastaneda....i takodje je svega tu bilo,i eksperimentisanja... ipak...mnogi drugi su takodje bili tu....ja sam bila jedno usamljeno dete,ne previse veselo i divlje u srcu....kasnije otkriven Crnjanski,njegova cudesna interpunkcija,njegova nesvakidasnja biografija,njegova prgavost,njegova opcinjenost morem....nekako sam oduvek zalila sto se on i ja nismo poznavali...
|
|
|
|