|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Biblioteka danas |
|
Odgovor: Biblioteka danas |
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
Odgovor: Biblioteka danas -
15.07.2007, 02:02
Citat:
Citat:
dovijaju se bibliotekari na razne načine, samo da ne oskudevaju u novim naslovima Citat:
dve godine platim pretplatu, pa jednu ne, i tako u krug knjige slabo pozajmljujem od drugih Citat:
Citat:
dakle mrka kapa ![]() ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Biblioteka danas -
12.05.2008, 10:41
Losem, skoro sam bila u biblioteci u mom gradu, posle nekoliko godina, posto uglavnom kupujem knjige. Htela sam da uzmem neku knjigu iz istorije fotografije. Nista se nije promenilo na pozajmnom odeljenju. I dalje iste ne ljubazne bibliotekarke, uglavnom, sve je pretpano i nekako ofucano...A uputili su me na naucno, izmedju dva zalogaja, sa pogledom u fazonu svasta i pitate...
Citat:
Mada, svi meni interesantni naslovi stoje na dva tri metra visine, pomalo ne dostupni....Ne mogu ni da vidim koje knjige su tu a da trazim da mi svaku vade da bih pogledala , ne svidja im se to, probala sam vec...Nisu to neki ne poznati autori, sada sam snimila recimo Crnjanskog i Rusdija na velikim visinama.... Citat:
Citat:
Motivisani ljudi.... Citat:
U upravnim odborima takvih institucija se uglavnom nalaze politicari, koji su tu samo da bi primili platu za to.....Njih bih promenila... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
||||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Biblioteka danas |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Šta ste danas lepo kuvali? | Lady S | Kulinarstvo i ishrana | 494 | danas 04:01 |
| Hajde da vidimo sta vas je danas snaslo... | Bishop | Pričaonica | 780 | 22.07.2008 09:00 |
| Šta ste danas sve jeli... | yige_gui | Kulinarstvo i ishrana | 394 | 10.07.2008 15:32 |
| Srbija danas i sutra | SNATCH | Politika | 207 | 04.07.2008 16:00 |
| Sta je danas najlepse na vama? | Sonja | Moda | 281 | 19.05.2008 15:16 |