|
Legenda
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 00:07
Pol: Muško
Godine: 45
|
Odgovor: Moja Prica -
19.04.2007, 18:25
Gospodin M. Stize u tacno dogovoreno vreme za intervju. Rukujemo se. Na trenutak, krik galebova prekida gospodina M. u sali na racun polunagih kupacica. Miris ukus i izgled plaze je svuda oko nas. Ljudi promicu noseci peskire. Deca lupaju plasticnim lopaticama i kanticama. Svet leta i razonode. Niko i ne sumnja da se tu pored njih nalazi ziva legenda zavodjenja, jedan od najvecih Kazanova ovdasnjih plaza.Jos malo smo neobavezno caskali, a potom poceli razgvor zbog cega je, zapravo ovaj susret i uprilicen.
- Godpodine M., vi zene na ulici, na ovoj plazi i uopste svuda, posmatrate kao krdo divljih svinja, a sebe kao lovca?
- Otprilike tako, kaze gospodin M.
Ovakav odgovor nas ne cudi iz njegovih usta, jer gospodin M. je neformalni predsednik jednog malog kluba koji se bavi lovom na ljudsku zenku. Naravno, bez stetnih posledica po lovinu, cak stavise radi se o klubu zavodnika koji se takmici ko ce "osvojiti" sto veci broj zena.
- Kazite nam, jesu li zene ponizene time sto su vasa lovina?
- Ne, naravno da ne. Sve sto zene zele i jeste da budu lovina. Znaci, one su kao zivotinje koje za razliku od ostalih zivotinja sebe ne kamufliraju pred lovcem nego se isticu da bi bile sto uocljivije kao plen. Sve sto zene na ulici zele jeste da budu primecene. Ako nisu dovoljno primecene, onda su jako nesrecne. Onda nastupamo mi iz kluba i "cinimo ih srecnim", dajemo im iluziju da su izuzetne.
-Moze li jedna zena biti izuzetna?
Ne, iz moje perspektive, jedna zena ne znaci nista.
- Kako to?
- Pa pogledajte, primetite jednu zenu na ulici, privuce vas na tren, onda ona se izgubi iz vaseg vidnog polja, naidje druga.
- Da li se secate vase prve zenske?
- Naravno da ne, zene su izmenjive. Jedna, druga, treca, hiljadita. Kao i divlje svinje, zdrebice, sta ti ja znam. Vecina zena je zapravo uz ogradu seksualno prihvatljiva, mada one zive u iluziji da je potrebno da budu estetski savrsene da bi bile seksualno pozeljne. Naravno, svaka bi da bude "najlepsa" sto je smesno. Zamislite kada bi se muskarci opterecivali zeljom da budu najlepsi.
- Ali zene se bas trude u tom smislu?
- Da, one se na njihovu zalost jako trude. U tome im pomaze televizija. Znate, ekonomski je jako profitabilno da zene budu frustrirane i nezadovoljne sobom. Cuce recimo da treba da imaju seksi nozne prste i onda krece cela procedura, specijalna kozmetika, pedikiri, lakovi, posebne vrste cipela. Neke idu i na operacije zbog toga...
- A famozne operacije grudi?
- Gluposti. Muskarci, najvise vole zene u polozaju "cetvoronoske", kada ih uzimaju otpozadi. Njihove grudi, tj. da budemo realni, njihove sise tada vise opusteno, kao na zenki majmuna. I to je sve sto jedan muskarac zeli da vidi. Ja licno jako postujem zene koje ne nose ni grudnjaake ni steznike na ulici. To su zene koje cenim. To su prave zenke.
- Znaci njihova opsesija grudima je neosnovana.
- Da, kao i druge opsesije. Ne sporim da ima infantilnih likova, opsednutih zenskim grudima, ali obicni muskarac je uglavnom zainteresovan za jedan drugi organ...
- Ha, ha...
- Nije smesno. Sve sto zena pokusava da uradi na ulici jeste da se pretvori u lutku. Ko jos jebe lutke? Eto, recimo, izaberite jednu i pogledajte je, pogledajte bilo koji njen deo tela, ako uoci da je gledate pocece nesvesno da popravlja kosu, da se dorteruje, neke prave odredjene grimase. To je taj tajni svet. Muskarci to ne znaju, ali zene su podvojene.
- Smatrate zene shizofrenima?
- Da, generalno gledano, one se plase da izadju u javnost ako nisu "lepe". Ovo rascepljuje njihovo ja. Svaka zena je “Ja lepa, doterana, obucena” i “Ja – zapustena". Ovo stvara podvojenost licnosti koja je narocito uocljiva kod onih smesnih primeraka koje nazivamo "dame".
- Mislite na one zene kojima je svaka vlas na svom mestu?
- Da, i na one "uvek lepa, uvek nasminkana" ili "na ulici gospodja u krevetu kurva". Bolje da su uvek kurve, zesti se gospodin M.
- Ok, sad jedno drugo pitanje. Da li su za vas i takozvane "emancipovane zene" takodje deo krda divljih svinja?
- Naravno, emanicpovana zena, moderna zena ili zapadna zena, kako je nazivaju jeste oblik zenke koji sebi namece dodatne muke, one moraju biti i inteligentne i da imaju karijeru i slicno. Medjutim, statisticki posmatrano, on sta radi ekipa iz naseg kluba, gledajuci struklturu zena koje oni zavode i sa kojima potom intimno opste, sve to nema nikakve veze. Jednak je broj “intelektualki” i "studentkinja" kao i pijacnih prodavacica, cistacica. medicinskih sestara, itd.
- Treba li zene da se stide jer ih posmatrate kao krdo lovine? Nije li to malo redukcionisticki pogled na polovinu covecanstva?
- Naravno da ne. Zena koja je svesna da je samo komad mesa, nesavrsen i trosan prolazi daleko bolje u zivotu. Ona vodi ljubav bez neprijatnih blokada u donjem stomaku koje takodje lece clanovi mog kluba. Lovom im iskazujemo postovanje, priznajemo im da su zive za razliku od njihovih muzeva koji ih, cast izuzecima, tretiraju kao mehanicke stvari.
- Mnoge zene kazu da su muskarci fasisti.
- Mnoge od njih mastaju da ih uzima fasista.
- To je dobra konstatacija. Zasto zene trpe takozvano kucno nasilje?
- Vidite, kaze gospodin M.. Sa izuzetkom ljudi kao ja i moja ekipa, muskarci su kukavice. Muskarci su, sonje.
- Zasto?
- Muskarci generalno gori od zena. I ja sam muskarac ali, ja sam jedan human muskarac, sportista, znam sta je poraz, znam sta je bol. Generalno, nervira me vecina muskaraca, narocito onih sredjenih i uspesnih.
- Kako mislite uspesnih?
- Onih sto zaradjuju mnogo novca, oni se vise pale na novac nego na seks. Na karijeru i moc. To su nule, kastrati, otpad. Bolje je biti homoseksualac nego etablirani poslovni covek. Vidite, ja prezirem muskarce koji su vlasnici sveta, oni grade sisteme, bave se takozvanom naukom, kriminalom, slikaju, postaju politicari, pocinju ratove, loze se, caruju, ubijaju mnogo cesce od zena.
- Emnacipovane moderne zene takodje sve cesce ubijaju.
- Da, ali one su samo lose kopije muskaraca... I da nastavim, muskarci su grdne kukavice, sonje. Muskarci us seksualno inferiorni. On "moze" jednom, dvaput, mozda i tri puta dok je mlad. Za zenu je prirodno da cim on okrene ledja nadje drugog i treceg i cetvrtog i stotog. Zene su seksualno superiorne, mi muskarci smo u tom smislu frustrirani. Mi iz kluba naravno nismo jer mi priznajemo svoju inferiornost, mi od zena ne trazimo "vernost". To je hiperglupost, ta vernost.
- Ima dakle istine u poslovici "Sve su zene kurve"?
- Da, a svi muskarci su sonje, dodao bih...
- Sledece pitanje, vezano za temu: Muskarci dakle maltretiraju zene jer su fizicki slabije, a zapravo seksualno i intimno superiorne.
- Da, jedan alkoholicar recimo, upravo zbog svog kukavicluka pije, postaje impotentan, sve impotentniji i paralelno sve vise batina svoju zenu optucujuci je za preljubu.
- Otkuda znate sve to?
- Pricaju mi kolege psihijatri, pricaju mi i zene.
- Sta vam zene jos pricaju?
- Oh, svasta. Znate, ja se u njihovim zivotima uglavnom pojavljujem kao jednokratni ljubavnik koji ih razume. Veoma cesto mi posle ili pre snosaja objasne svoju licnu i porodicnu situaciju. Veoma cesto, radi se o tuznoj prici.
- Vi nikada niste imali porodicu, ali mozete li ipak reci. sta je po vama uzrok problema u braku?
- Nerazumevanje, nekomunikacija. Kada se ljudi ne bi pretvarali, kada bi narocito muskarci imali muda da kazu sta zapravo zele, kada se ne bi zaklanjali iza "opsteg misljenja" i "civilizovanog stava' sve bi bilo jednostavnije i bolje.
- Dakle vasa poruka je da treba razgovarati bez srama u vezi.
- Tako je. Ljude ja sramota od sebe samih i to bez razloga.
- Kako objasnjavate porast broja "internet veza"?
- Usamljenost, otudjenje. Ljudi mastaju o vezama u koje nista nece morati da uloze. Nesto kao kupovina idealnih pantalona. Ne razumem se u to, vreme me je pregazilo. Ja volim direktan kontakt.
- A ono sto se nekada smatralo perverzijom, sve je popularnije, sadomazohizam recimo?
- Ljudi su sve vise frustrirani, od njih se zahteva previse. Svet dozivljavaju jedino kao podredjeni ili potcinjeni.
- Za kraj, sta biste preporucili nasim citaocima, kako zenama, tako i muskarcima?
- Ja bih rekao isto sto i gospodin Isus pre dve hiljade godina, smeska se gospodin M. , radujte se, volite se, jebite se, sta ja znam...
|