|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Moja Prica |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 02:09
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Moja Prica -
07.04.2007, 03:44
Napolju jesen, zlatna, i topla. Decak je sedeo unutra na kaucu. Soba bese polumracna, polje prozora ispresecano pravilnim trakama aluminjumskih zaluzina. Pored njega lezala je iskljucena konzola za igru. Povremeno, zracak svetla usao bi kroz prozor. Mozda samo odsjaj od nekog automobilskog stakla, mozda od kuce prekoputa. Decak se nije obazirao na svetlo, ruke mu behu zgrcene na crvenkastom stofu na kojem je sedeo. Oci mu behu sirom otovorene i cinilo se da gleda u prazno, u zid, dok je pogledom lovio trake sveta na zidu, usmeren ka komodi na kojoj su lezali suveniri sa letovanja. Gledao je, a nista video nije. Njihao se decak, bez prestanka cinilo se da nece stati, usne su mu drhtale, izgledalo je da se nesto reci, ali nije rekao nista. Cinilo se da ce se u trenutku odbaciti sa svog mesta na kaucu, da ce se odgurnuti daleko, mozda istrcati na ulicu i odjuriti nekuda gazeci suvo lisce sa pocetka ove blage jeseni, ali nijihanje se nastavljalo unedogled uz puno grcenje misica, grc na licu. Zena je stajala pognuta na trotoaru, pored poluotvorenih vrata kuce. Mrsava zena srednjih godina sa licem ukrasenim prvim tragovima starosti. Stajala je tako na veoma visokim stiklama, u kucnom ogrtacu. Mala bela pudlica sedela je na trotoaru pored nje masuci repom ocekujuci valjda da je neko odvede u setnju. Zena se saginjala sve vise, ogrtac se podigizao otkrivajuci velki tatoo na listu njene noge. Prsti ruku se ispruzise, veliki tamno crveni nokti sevnuse na svetlu. Na trenutak, licila je na bogomoljku, talo izduzena a onda se nokti zarise u psece krzno. Pas zaskica kao da upravo umire. U kucu, zaurla zena iznenadjujucim sopranom. Pas nestade. Muskarac je nosio tesnu majcu. Na bikovskom vratu bese zlatan lanac. Istresao je navlake sedista svog automobila. “Moj auto”, mislio je s ljubavlju. Pazljivim pokretima tresao je vestacko krzno od mrvica i grinja. Bio je zadovoljan. Kao da nikoga osim njega i automobila ne bese na svetu, tako je bio unet u proces unutrasnjeg uredjenja svog vozila. Iznenada neki pas zaskica i on se trze. Naglo se okrenuo, ispred njega bese zena sa kojom ima prvi sastanak kod nje, sastanak od koga mnogo ocekuje, ona je njegova nova prijateljica. Uputi joj pogled za koji je mislio da odrazava ljubav i razumevanje, svidelo mu se da je tako ostra sa psom. Vatrena zena, prodje mu kroz glavu. A onda se vrati svom automobilu i nastavi zapoceti posao. Kada je zavrsio uze zenu za ruku. Udjose u kucu. Bila je tako srecna da najzad ima muskarca koji se brine o njoj, koji je izvodi. A nasla ga je jednostavno, preko interneta, na sajtu za “dating”. Osecala se tako mocnim, kao da ga je kupila, izabrala kao stvar. Bio je srecan kada ga je zena pozvala. Od prvog susreta verovali su da su jedno za drugo, magicna, dobitna kombinacija. Ljubav je kazu lek za sve frustracije, raspadnute brakove, nezeljenu decu, ponizenja na poslu i svako kazu treba da bira prema sebi. I svako ima izbor da sebi ugodi i ostvari maksimum. A njemu je bilo dosta brze hrane, opijanja i samoce i kada mu je prvi put pomenula buduci rucak - instant supu, przeni krompir, malo graska i peceno pile samo sto nije zaplakao. Taj delija neznog srca, radio je u fabrici kamiona, kosa mu bese prerano opala zbog rada sa agresivnim bojama, ali on je na to bio ponosan i nije se mnogo zalio. Ja sam zilav momak, govorio bi kolegama na pauzi. Hodajuci ispred njega, trudila se da sto je moguce vise njise bokovima. Zna da to pali. Htela je da ga zadrzi, da ga poseduje, zavede, i ma koliko su joj nokti, tesna odeca i stikle smetali, svaki put bi se obukla tako kada je sa nekim, da bi prema uvrezenom misljenju bila maksimalno seksi za jednu zenu od cetrdesetitri godine. Znala je da je konkurencija ostra i da je to jedini nacin da bude zeljena, a onda i voljena. Toliko dugo nije imao zenu, bilo kakvu zenu. Ova ovde je bila prava, stvarna, ne slika u magazinu kada onanise u svojoj sobi, ova je bila stvarna i strasna. Gledao je kako se ispred njega uvija kao zmija. Gledao kako se crvena tanka tkanina uvlaci medju njene guzove. Pljuvacka mu podje na usta. Kada bi se samo udala za njega, imao bi svaki dan mir i udobnost, rucak, zajedno bi pili pivo, radovali se TV-u i ekstremnim sportovima. To bi bio vrhunac. Pristao bi da se brine i o njenom osam godina starom sinu iz njenog propalog braka. Na sve bi mozda pristao. Osetila je njegove ruke na sebi. Okrenula se, izvila, povukla ga blize, napipala njegova usta i gurnula jezik unutra. Skoro da se onesvestila od jakog ukusa duvana i piva. Povukla ga je prema kuhinjskom stolu, okrenula mu ledja. “Skini mi gacice” naredila mu je. Muskarac se sagnuo, spustivsi njene nove tanga gacice. Zena je iskoracila. Bilo ju je sramota svog tela, ali se pravila da je sigurna u sebe i dominantna, znajuci da u ratu medju polovima nema primirja bez pobednuika i porazenog. Najvaznije je uvek biti pobednik.. Gledala ga je pravo u oci, a musarac automatski poce da se skida.. “Ne volim da mi odeca smeta, rece, razgledajuci pazljivo zenu kao kravu na stocnoj pijaci, i kuhinju iza nje. “Sedi na sto”, rece joj, “pokazaucu ti sta znam”. Ovo je bio trik, plasio se da ne svrsi prerano, prasio se da nece moci. Toliko dugo nije bio sa zenom. Plasio se njenog podsmeha, plasio se da iz prve ne sazna koliko je bespomocan i impotentan. Rasirila je noge, postidjena zbog svojih genitalija, tako izlozenih pred njegovim licem. Muskarac je uhvati za rasirene butine i gurnu jezik unutra. Lizao je i lizao, ali stid utrobe nije se dao zavarati. Tek kada mu se jezik ukocio, zena se malo ovlazi. Ipak, nastavio je sve dok nije skupio hrabrost i poverenje u postojanost svoje erekcije. Okrenuo ju je . Na trenutak im se oci nadjose. I kao da su na tmomenat samo na mah uputili poglede jedno drugom, poglede razumevanja, nesto kao kada se glumci sretnu na pozornici, a uloge su dobro izvezbane i uopste sve dobro ide i “ceo svet je pozornica”, veliki, nevoljni, a obavezni spektakl… Zena se nagnula nad sto, a muskarac ju je uzeo otpozadi. Erekcija se odrzavala na njegovu snahu. Zboravio sve i osetio se slobodan, slobodan od svega, od prljavih auto limova, od radnika. Kao da je kupio novi BMW i njime krstari nepoznatim i otvorenim putevima. Kao da je na sedistu pored njega mis sveta sa kalendara. Zena polako poce da stenje, pa da vristi. Upinjao se i gurao da udje u nju. Udom, prstima. Pritiskala je svoj klitoris sa druge strane, znala je da ce joj to pomoci da se opusti, dok joj je kroz glavu prolazilo milion stvari, od sina u drugoj sobi, do batina dobijenih od bivseg muza, planova, recepata i melodija popularnih pesama sa TV-a. “Nisam kriva”, saptala je u sebi, dok joj je nepoznati autoritet u glavi govorio da je losa majka. Decak je i dalje sedeo. Bolele su ga noge. Bolela ga je glava. Boleli su ga samari koje je dobio od majke jer nije hteo da napusti kucu pred njenim novim deckom. Bilo mu je dosta. Bilo mu ih je dosta, njih raznih, jednih koji su pokusavalui da ga kupe, drugih koji su ga plasili i ismejavali. A smenjivali su se kroz kucu, defilovali, a njemu se sve to gadilo, mrzeo ju je. Mrzeo je sopstvenu majku, sve ljude i dosadnog psa. Nesto puce u zeni. Sokovi pocese da cure iz njene utrobe. Iz grla joj je izlazio samo neki neartikulisani zvuk. Osecala je da pobedjuje, da je prava zena - bitch, zena kurva koa na TV, da je slobodna kao stp treba da bude. Osecaj krivice predje u bes i ona ostrom stiklom nagazi stopalo muskarca iza nje. Htela je da mu nanese bol sto je moguce vise bola. Svima da nanese bol. Ruka joj krenu nize u naporu da uhvati njegove testise. Da ih stegne do pucanja. Ali muskarac ju je drzao za vrat. Cimao je ludacki, divljacki gurao krhko telo tako da je sto vec pocinjao da se pomera uz skripu. On ovlazi nakratko svoj srednji prst pljuvackom i gurnu ga nemilosrdno u njen cmar. Zena se naglo ispravi od bola, ali nastavi da se krece zajedno sa njim kao u transu, ne osecajuci ni njegove zube kojima je do krvi grizao naslage sala na njenim ledjima, ne osecajuci da je ostra ivica stola pritis |