|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Književnost Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koju knjigu trenutno citate..? |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Koju knjigu trenutno citate..? -
22.07.2006, 17:50
Northern Tales, Traditional stories of Eskimo and Indian Peoples, selected and edited by Howard Norman
... i tako se uspavam sa po jednom lepom pričicom i sanjam preriju ![]() Jedan BIG mužu i ženi za sve divne knjige koje su mi poslali... ![]()
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
|
16.08.2006, 09:07
Life is elsewhere - Milan Kundera
Srdjan Milos i Milena - Patrik Beson (kako je jedan savremen francuz zavoleo srbe i resio da ih, smestivsi ih u neku od velikih istorijskih prekretnica, opise i predstavi svetu kao hrabre, odvazne, blesave, svojeglave, inteligentne, neodoljive...) Mansarda -Kis (se cita uvek iznova i nikada dosta) |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
16.08.2006, 10:50
U ovom momentu, chitam MySQL Reference Manual
![]() Inache, u domu svomu, kad ne radim, i ne vrtim listove struchne literature, chitam "Andjeli i Demoni" g-dina Dena Brauna... Fina knjizhica... Skontao sam da bash volim te teorije zavere i slichna baljezganja :D Inache imam tonu knjiga u planu, samo mi nekako dan kratak... Da dan traje 38 sati, falila bi mi josh 2 sata da sve postignem ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26