|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Masne fote |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 23:51
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Masne fote -
27.04.2008, 14:40
Igrali smo se masnih fota
,najmasnija je bila kada moraš nekoga da poljubiš u obraz. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:54
Pol: Muško
|
27.04.2008, 14:44
U osnovnoj da, ali tada je najjace bilo ljubljenje sa jezikom...
![]() A kasnije... pa igrao sam samo u dvoje... i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Godine: 28
|
17.05.2008, 22:00
...da nije bilo masnih fota nikad se ne bih poljubila s jezikom u usta...
![]() Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 18:54
Godine: 34
|
18.05.2008, 17:07
igrali smo masnih fota, ali mislimda se to nekako drugacije kod nas dole zvalo, i svodilo se uglavnom na pipkanja i ljubakanja. elem, nego prije par mjeseci na jednom kucnom hepeningu odlucimo da se igramo masnih fota, uglavnom, sve se svelo na jedenje cvijeca, pijenje sirovih jaja, piva na eks i trcanje bez gornjeg dijela majice kroz bastu (da priznam, taj zadatak je mene zapao). mora biti da nas je vrijeme pregazilo.
|
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
|
18.05.2008, 17:20
Ja sam, izgleda, uvek igrao te fote sredom, petkom (nikada u vreme trapavih sedmica) i za vreme posta. Nikada nisu bile masne. Verujte.
|
|
|
|