VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Mutava ljubav
staro
  (#1 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 21:49
Pol: Žensko
Mutava ljubav - 25.02.2008, 23:15

E, da se prisetimo prvih ljubavi, onih iz doba kad smo imali dve-tri godine, još uvek tek slagali cele rečenice, i poprilično mutavo objašnjavali kako ćemo se udati/oženiti baš za njega/nju kad porastemo još malo veliki. I kada o toj velikoj ljubavi znaju roditelji, babe i dede, šira familija, najširi krug prijatelja, komšije, kolege naših roditelja,... Mislim da ne postoji roditelj koji se deci u toj dobi meša u izbor partnera. Tate obično merkaju prije, mame su nam vrlo slatke i obavezno se ispričaju,... A mi bez stida, ne čuvajući "našu intimu" na sva usta pričamo o razmenjenim nežnostima.
Moja ljubav je bila Mile Pile. Mile Pile i ja smo išli zajedno u jaslice i obdanište. Nesrećna sudbina nas je razdvojila i nismo upisali istu osnovnu školu. Od onda smo se možda i videli, ali smo zaboravili kako jedno drugo izleda. Čak i na onim grupnim slikama sa Deda Mraza mi najčešće treba asistencija majke da mi pokaže koji je Mile Pile, onaj levo ili onaj desno od mene. Zato nam se roditelji pamte, lepo ispričaju kad se sretnu i obavezno pozdravljaju nesuđene snajke i zetove.
Mislim da sam se zaljubila u njega onog časa kad je starija sestra ozvaničila veliku ljubav sa njegovim starijim bratom. Moji kažu da sam imala neke dve godine. Vrlo često smo ćakulali odvojeno na klupici u školici, kažu da mi je svaki put davao njegove bombone koje bi dobio kad neko od drugara slavi rođendan, obavezno smo se u onom redu "dvoje po dvoje" držali za ručice.
Ma, slabo se ja sve to sećam, ali ima onih koji se jako dobro sećaju tih priča i prepričavaju sve ove godine. Po tim pričama rekla bih da je to bila prava ljubav iz snova.
Nekad je prosto gre'ota porasti.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Mutava ljubav
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:48
Godine: 34
Odgovor: Mutava ljubav - 25.02.2008, 23:54

Prva ljubav iz vrtića...

Prvi komšija, stariji godinu dana od mene, po imenu Slobodan - Boba...
Majke su nam se intenizvno družile, tako da smo i nas dvoje faktički bili nerazdvojni...
Osim...

U situacijama kada je bio sa muškim društvom, pa me je ignorisao... Čak smo se par puta i pobili... ...
Sećam se, jedno veče, Boba je bio ispred svoji vrata, ja ispred svojih... Pričali smo ne znam ni ja o čemu...
Kaže Boba: '' Goga, hoćeš li se ti udati za mene ? ''
Ja: '' Naravno da hoću! '' ( kao da će da mi pobegne... ) ...
Bobiša: '' Goga, ako se udaš za drugog, ja se nikada neću oženiti ... ''
Tako mali ljudi, a tako teške reči... ...

Posle svega rečenog i obećanog ... Svako je otišao na svoju stranu, kao u petparačkim filmovima...

Još uvek se nije oženio...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
Odgovor: Mutava ljubav - 26.02.2008, 08:19

Joj ja nisam sad išla daleko u mislima sto se tiče prve ljubavi Bio je to jedan dečkić iz naselja...i ja sam ga tako čikala pa me on jurio Al uvek sam bila brža ...tako da me nikad nije uhvatio
Elem, nisam nešto ni bila zaljubljive prirode, vise sam bila za nesto konkretno, tipa fajt Shalu na stranu, imala sam jako puno prijatelja (sad se ta bagra rastrkala svako na svoju stranu), i tu nekako nije bilo mesta za ljubav...mnogo smo svi bili bleskavi

staro
  (#4 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Mutava ljubav - 26.02.2008, 08:33

Ljubav iz vrtića..kasnije je postala rukometašica.
Sjećam se da smo pobijedili na nekom takmičenju u plesanju 'lambade' i da smo vrtili guzovima k'o nenormalni. Baš mi žao što tada kamere nisu bile dostupne plebsu.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Mutava ljubav - 26.02.2008, 09:00

Moja prva ljubav, ah samo kad se sjetim
Kako su moje sekice dosta starije od mene bio sam vid zabave njihovim drugaricama. Kazu da su me svi redovno razvlacili na sve strane, kupovali mi slatkise i igracke i poklanjali mi svu paznju ovoga svijeta.
No, ipak je jedna od njih odskakala od drugih. Ne secam se kako je nasa ljubav pocela, keva kaze da sam posle velike cokolade sa rizom poceo da je oslovljavam sa "moja cura". Imao sam vele oko 2 godine a trajala je ta ljubav bogami sve do neke pete (do sada najduza veza btw ). Elem, bio sam ludo zaljubljen u nju. Kad god bi sestra najavila njen dolazak isao sam na redovnu inspekciju kod keve da kojim slucajem nisam balav ili mi je kosa neuredna. A ona mi je poklanjala svaki sekund proveden u nasoj kuci. Svi ti autici sto mi poklonila su me napaosto odusevljavali
E onda je dosla njihova srednjoskolska matura . Imao sam 5 godina tada i odlicno se sjecam svih detalja. Posto su tada roditelji bili obavezni na maturskim zabavama dan posle mature cujem svoje kako uz kaficu komentarisu ko je bio najljepsi maturski par. Naravno sve simpatije su isle njihovoj mezimici al su podvukli da je i "moja cura" bila tako slatka sa svojim maturskim parom.
Tad mi je potonuo cijeli svijet, pa ona je mene zamjenila sa nekim drugim. Zvanicno sam odlozio igracke na stranu i saopstio ocu da mi ona vise nije cura
Posle toga sam godinama osjecao averziju prema njoj, a jos gore da bude njoj je sve to bilo simpaticno i smijesno . Nisam je nikada pitao da se uda za mene, ko zna mozda sam i trebao

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Mutava ljubav - 26.02.2008, 09:14

prva ljubav se desila u vrticu, zove se shime ili misho - eto sad ne mogu da se sjetim, zapeo mi je za oko jer je non stop kopao nos i sve djevochice su se grozile i vristale, a meni je to tako bilo zanimljivo, i nikad nisam vristala, pa smo se tako poceli zajedno igrati. a ja sam imala obicaj da kidam kraste sa koljena, na sta su se svi redom grozili i vristali, alo eto shimetu - mishi je to bas bilo zanimljivo. ah, bio mi je tako neodoljiv sa tim prstom u nosu . mladost - ludost.

nattydread is coming to dinner

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali... > Mutava ljubav
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg Invisibleman Ljubav 50 28.03.2008 21:21
Poslovice, izreke a i šire.. irnik Književnost 99 04.03.2008 19:12
EKV SQUAW Domaći spotovi i tekstovi 25 01.10.2007 15:08
Miladin Šobić Arthur Dent Domaći spotovi i tekstovi 40 12.07.2007 00:30
Atheist rap _baba_ Domaći spotovi i tekstovi 10 26.02.2007 21:39