|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: ti shareni klikeri.. |
|
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... |
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:35
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Nikog sretnijeg od mene kada sam ga dobila ... ![]() Iz dana u dan sam ga vrtela, okretala, obrtala... Imali smo drugaricu Beku, koja je u nama gajila takmičarski duh, i hvala joj na tome, tako da smo hula - hop vrteli od struka preko guze, bokova, pa do listova... Još jedna omiljena diciplina je bila šetnja uz vrtenje... Ne smem ni da zamilsim, koliko bih smešna bila, kada bih sada pokušala isto... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 10:20
Godine: 33
|
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... -
27.02.2008, 12:20
Aaaaaa jel ste se igrali oduzimanja polja?
![]()
|
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
|
27.02.2008, 22:47
A stripovi
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 04:45
|
27.02.2008, 22:53
![]() ay opiši,možda smo drugačije zvali.a u svakom slučaju dobro je da se doda spisku drevnih igara ![]() " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: juče 10:34
|
27.02.2008, 23:06
kako da ne
i Dilan Dog, i Nik Rajder, i Blek Stena, i Alan Ford.. nisam ni prestala da ih chitam kad odem kod bake i deke obavezno ih izvuchem iz kutija pa chitam jovo nanovo to nikad ne dosadi ![]() a imamo i celu temu posvecenu upravo stripovima ![]() stripovi ![]() jeste vi igrali drzhave i gradova? ako jeste, kojim ste redosljedom ispisivali pojmove? |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:18
|
27.02.2008, 23:19
Misliš, zanimljivu geografiju?
Država, grad, reka, planina, biljka, životinja i ime je bio neki standardni raspored. Od slučaja do slučaja se između grada i reke ubacivalo selo, a pre imena stvar. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
Poslednji login: juče 10:34
|
27.02.2008, 23:39
Citat:
![]() ja se secam kad smo hteli da uchinimo stvar komplikovanijom onda smo pisali svakakve pojmove.. osnovni su bili drzhava, grad, rijeka, planina, biljka, zhivotinja, ime, stvar i auto.. a onda smo josh dodavali knjigu, film, pesmu, pice, hranu, cigarete, grupu, glumce, sportashe shta god nam je padalo na pamet.. i na kraju naraFski bodovi ![]() onda bockaj u novine.. i kreci, pa ko ce prvi zavrshi ![]() |
|
|
|
|