VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre....
staro
  (#81 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 10:34
Pol: Žensko
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 02:57

a hula hop?

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: ti shareni klikeri..
staro
  (#82 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: ti shareni klikeri.. - 27.02.2008, 08:40

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
O klajšperima sve najbolje Auuuuuu kakav je to sleng od malih nogu bio nema tuša pre rolje, ne primam kres, nema đidanja i ostale rečenice koje ti se u mozak urežu za ceo život... Specijalno su me oduševljavali plavi klikeri, bili su mi baš lepi, i to pre staklenci nego porculanci. Gvozdenci mi se nisu sviđali nimalo imala sam jednog srećka al' mi ga je neko zgazio i utabao u blato i nisam ga mogla nađem mLogo sam se bre igrala sa dečacima

...mi smo im tepali 'kliberi', 'klibe'
''zovem te na izbiju, nema ispod koljena..čet'ri prsta od roše..'' Kako sam volio igrati klikere!! Takodje sam imao jednog srećnog staklenca 'šestoperac', kojeg sam đonom valjao po asfaltu da ga blago iskrnjim, da bolje prijanja na prste, kad se igra po blatu...kako je bio lijep, onako mat, a pera se vide... Šta sam samo klikera 'odnio' sa njim..

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

Poruku je izmenio greco, 27.02.2008 u 11:45.

staro
  (#83 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:35
Godine: 34
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 09:44

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
a hula hop?

Nikog sretnijeg od mene kada sam ga dobila ...

Iz dana u dan sam ga vrtela, okretala, obrtala...
Imali smo drugaricu Beku, koja je u nama gajila takmičarski duh, i hvala joj na tome, tako da smo hula - hop vrteli od struka preko guze, bokova, pa do listova...
Još jedna omiljena diciplina je bila šetnja uz vrtenje...
Ne smem ni da zamilsim, koliko bih smešna bila, kada bih sada pokušala isto...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#84 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 10:20
Godine: 33
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 12:20

Aaaaaa jel ste se igrali oduzimanja polja?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#85 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 22:47

A stripovi

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#86 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 04:45
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 22:53

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Aaaaaa jel ste se igrali oduzimanja polja?

ay opiši,možda smo drugačije zvali.a u svakom slučaju dobro je da se doda spisku drevnih igara

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#87 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 23:06

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
A stripovi
kako da ne i Dilan Dog, i Nik Rajder, i Blek Stena, i Alan Ford.. nisam ni prestala da ih chitam kad odem kod bake i deke obavezno ih izvuchem iz kutija pa chitam jovo nanovo to nikad ne dosadi

a imamo i celu temu posvecenu upravo stripovima

stripovi

jeste vi igrali drzhave i gradova? ako jeste, kojim ste redosljedom ispisivali pojmove?

moomoo meee juuooo

staro
  (#88 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:18
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 23:19

Misliš, zanimljivu geografiju?
Država, grad, reka, planina, biljka, životinja i ime je bio neki standardni raspored. Od slučaja do slučaja se između grada i reke ubacivalo selo, a pre imena stvar.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#89 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 27.02.2008, 23:39

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Misliš, zanimljivu geografiju?
Država, grad, reka, planina, biljka, životinja i ime je bio neki standardni raspored. Od slučaja do slučaja se između grada i reke ubacivalo selo, a pre imena stvar.
da, da.. zanimljiva geografija
ja se secam kad smo hteli da uchinimo stvar komplikovanijom onda smo pisali svakakve pojmove.. osnovni su bili drzhava, grad, rijeka, planina, biljka, zhivotinja, ime, stvar i auto.. a onda smo josh dodavali knjigu, film, pesmu, pice, hranu, cigarete, grupu, glumce, sportashe shta god nam je padalo na pamet.. i na kraju naraFski bodovi
onda bockaj u novine.. i kreci, pa ko ce prvi zavrshi

moomoo meee juuooo