VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre....
staro
  (#91 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:35
Pol: Žensko
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 29.02.2008, 05:43

jesmo spomenuli ledenu kraljicu? i "care, care gospodare, koliko je sati" znam da smo u srednjoj shkoli jedno vreme non stop igrali "skakavac skacheeee jen' dva tri STOOOOOOOOOP"

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 29.02.2008, 12:13

Da li je neko od vas igaro firiz? To je varijanta klisa koja se igra u Macvi.

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#93 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 20:04
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 29.02.2008, 20:49

Leto. More. Iza plaže mali teren za fudbal. I bedemčić oko njega.
E, na tom bedemu samo provodili dva meseca letovanja (ne bi se valjda rastezali po peškirima kao oni turisti).
Između ostalog, zabavljali smo se i micama. Kamenom se lepo nacrta, jedan izabere kamenčiće, drugi stakliće, i micamo se po celo popodne.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#94 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:35
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 29.02.2008, 23:06

eee mi smo imali neki zidic u dvorishtu osnovnjaka svaki odmor, bilo vel'ki il' mali mi smo igrali to sa kamenchicima [ne mogu da se setim kako smo to zvali ] to je neshto slichno trilji..

moomoo meee juuooo

staro
  (#95 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 01.03.2008, 10:15

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
eee mi smo imali neki zidic u dvorishtu osnovnjaka svaki odmor, bilo vel'ki il' mali mi smo igrali to sa kamenchicima [ne mogu da se setim kako smo to zvali ] to je neshto slichno trilji..
Da se niste igrali piljaka?

staro
  (#96 (permalink))
papula
Početnik
papula će uskoro postati poznat članpapula će uskoro postati poznat član

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 12.06.2008 12:31
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 24.03.2008, 12:37

U to vreme su bili stakleni klikeri. Ko je uspeo da nabavi metalni ili veliki stakleni
taj je bio vau.

staro
  (#97 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Godine: 34
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 28.05.2008, 11:00

Da li ste znali da hodate na štulama?

Ja nisam , napravila bih 2 - 3 koraka, i tu bi mojoj ''šetnji'' bio kraj.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#98 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 10:42
Godine: 29
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 28.05.2008, 11:09

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Da li ste znali da hodate na štulama?

Ja nisam , napravila bih 2 - 3 koraka, i tu bi mojoj ''šetnji'' bio kraj.
Ja jesam naravno bilo je bezbroj padova, ali se na kraju naučilo

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#99 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Godine: 20
Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 28.05.2008, 14:13

ja cak nisam ni smela da se uspentram na to, i sad kad pomislim strah me je nekako mislim da ne bih uspela posteno ni da se uspentram a garant bih vec pala

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#100 (permalink))
memento
nostromo

Odgovor: Igre rukama, klikeranje, lastiš, između četiri vatre.... - 28.05.2008, 19:56

Pa, bilo je tu raznih igara u kojima je ruka bila nezamenjiva , kao i svojevrsnog klikeranja...