|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Dečje pesme, ili muzika za decu |
|
Odgovor: Dečije pesme, ili muzika za decu |
|
Odgovor: besplatno skidanje muzike |
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 19:39
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Dečije pesme, ili muzika za decu -
04.10.2007, 16:03
Išli smo u Afriku Išli smo u Afriku Da sadimo papriku Znate onu žutu Finu ali ljutu Jednogrba kamila Začas se pomamila Odmah se tu stvorila I debela gorila Onaj majmun sa grane Misli to su banane I zebra je videla Jako joj se svidela Grize gladni papagaj Misli neko voće fraj Videli smo žirafu Misli meze uz kafu Ni reč nisu kazali Sve su začas smazali Ništa nisu slutili Pa su se zaljutili Sad kuka pola Afrike Zbog banatske paprike Znate one žute Fine ali ljute Ljubivoje Ršumović Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
Odgovor: besplatno skidanje muzike |
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 19:39
Godine: 35
|
Odgovor: besplatno skidanje muzike -
07.10.2007, 16:15
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
|
VUČE VUČE BUBO LENJA Neko pliva u Savi Neko radi u Rumi Neko šeta u travi A vuk živi u šumi U školi ga ne vide Nema ni maturu U muzeje ne ide Prezire kulturu Vuče vuče bubo lenja Šta će reći pokolenja Vodio si život buran Pa ostao nekulturan Usta su mu snažna Duša mu je drumska Obećanja lažna A ćud mu je šumska Uvek oštro reži Uvek budan leži Čak i kada beži Ka zverstvima teži Vuče vuče bubo lenja Šta će reći pokolenja Vodio si život buran Pa ostao nekulturan ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
|
Braću ne donose rode ![]() Jednog dana resio moj tata za rodjendan da mi kupi brata. Pitao je u ducanu gde prodaju suvu hranu i kupus iz Srema, ali rekli su mu: "Nema." Jednog dana resio moj tata za rodjendan da mi kupi brata. Pitao je u Banatu, trazio u internatu isao do Srema, ali rekli su mu: "Nema." Onda jednog lepog dana dodje mama nasmejana pravo iz porodilista kao da to nije nista i rece sa vrata: "Donosim ti brata." A tata? A tata k'o tata A tata zbori opet: "Dosta je bilo bajke. Bracu ne donose rode vec ih radjaju majke. Ršum
|
|
|
|