|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva |
|
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva.. |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva.. -
17.04.2006, 06:06
crtice sam poceo da gledam jako davno
i danas ih gledam i nikada necu ih prestati gledati bio sam programiran da se u 7 ukopam ispred TVa i odgledam sve crtice za tu noc... a bilo ih je podosta: waligator vitez Koja Pin Panter LJupce Dragoljupce ...a tek kad dodje nedelja pa kad ide Diznijev serijal a danas mi dojde muka od pokemona, digimona i ostalih mona al zato Ice age, Madagaskar i sl ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
|
17.04.2006, 06:23
Od Diznijevih nema koji ne volim, svi su mi bili omiljeni. Ali zato ovi kratki, ima bas nekih koji prednjace. Uglavnom zbog likova koji su bili luckasti i koje sam obozavala.
Secate se sigurno azdaje koja pise pesme ("O slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji") i fenomenalnog Ser Zileta. Ser Zile je definitivno bio moj favorit! I njegova cuvena "Oda o paperjastom oblacku" ![]() Onda lik sa tandžarom... Šinko mešo na štolu! Ža dlaku šinko!!!!! Onda, Sofronije... Sine Nebojša, imaš li ti još tih mudrijaških knjiga? Gde su ti munje i gromovi? Ko me je vukao za jezik????? Sinko, zabiberi udarac!!! Nateraj mi je pravo u grlo, pravo u grlo!!!!!! ![]() Elmer Davež je posebna priča. Sima Strahota, Silvester, Đavo iz Tasmanije "Da, daaaaaaaaaa, male sitne tačkice" ![]() I onaj crtać kad one dve budale zapale skladište... B-E-N-Z-I-N...hmmm nešto čudno pišu reč voda! Đole je moj drug! Đole, zašto si sam sebe udario po glavi? Volim toooo volim toooo!!!!! I ona buva koja peva "Food around the corner, food around the corner for me!" Gustav je kralj! Ma, setiću se još nekih.... ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 02:08
|
17.04.2006, 06:25
Citat:
Citat:
![]() evoksiiiiiiiiiiiii ![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
17.04.2006, 06:29
Profesor Baltazar i Bojan (onaj mali sa koficama boja)
![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 02:08
|
17.04.2006, 06:47
a Danko Bananko i Sport Bili
![]() a Mali leteeeeeci medvjeeediiii a cicicicipeliciiiiii ![]() ![]() a He-men i gospodari svemira a onaj cheshki crtic o one dve budale koje stalno rade neki rusvaj? ne znam kako se zvao.. kao krenu da popravljaju, pa uvek nesto zeznu.. ![]() 'tako mi mlijeka u prahu kidam na ljevo' ![]() nadjoh i La Lineu ![]() i Stripija ![]() ![]() ![]() Dzindijanac, gle bre sta nadjoh ![]() ![]() jaooo dobrih li crticaaa kad bi bar ponovo mogla da ih pogledam ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
17.04.2006, 15:30
Jao što sam ja volela taj češki crtaniiiiiiiiiiiiiiiii
sa te dve budale što prave rusvaj. Jedan mi je uvek ličio na mog dedu ![]() A znam i kako se zvao crtani! A JE TO! ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
17.04.2006, 20:26
"Uhh,I think I saw a pussycat....ohhh,ohhh I did.I did!"
![]() Ali najvise volim: - Da li je to mozda bio... izgleda da je to bio... a da to mozda nije.... greeemlin? - Sigurno nije Greta Garbo!!! ![]() ![]()
|
|
|
|