|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? |
|
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
kako se ja samo toga nisam sjetila. sifra: o ana, tugo mojih dana ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? -
28.11.2006, 10:43
djavolak sjempre...
secam se kako smo jednom jednom starijoj komsinici koja nam je stalno upropastavala zabavu...namcor jedan matori... jedne veceri smo se sakupili ispred njenog prozora i svako je poneo po teglu kompota od visanja i onda smo jeli visnje a kostice pljucali njoj u zavesu... ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
|
28.11.2006, 20:15
Ja sam bila dobla beba
Super smo se igrali i zezali, ali ne secam se da smo smisljali neke pakosti.... Ako se setim ja cu se vratim ![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:12
Godine: 24
|
28.11.2006, 21:32
Bilo je tu nekoliko nestasluka! Ali nista nije bilo sladje nego, krasti tudje voce i to voce koje jos nije ni zrelo
, ali nama je bilo sladje, pogotovo od jednog komsije koji nam nije davao da beremo shljive! Te shljive su bile ubedljivo najsocnije i najkrupnije u ulici! On je cak jedne godine vezao grane da mi ne mozemo da dohvatimo, pa smo se jedno vece pretvorili u prave mangupe , obukli tamne duxeve, makaze, lampu i u pohod na shljive , ali nista od toga, na kraju sve sto sam dobila bila je modrica i prljava trenerica jer sam pala sa drveta A da, obozavale smo leti da se vozamo biciklovima, a sve babe iz komsiluka sede na ulici i tracare , nama je bila uzivancija da se vozamo bas pored njih, pored celog puta, jednom smo jednoj baki presli preko bastice, bilo je cak intervencije i kod mame! ![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|