VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba?
staro
  (#21 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 27.08.2007, 19:55

Majka mi je pricala, da do 4 godine nije ni znala da me ima, koliko sam bio dobro dete. A posle...
Od Majke sam dobijao batine ujutro, u podne, uvece i u medjuvremenu toliko o mojoj dobroti posle. Doduse, otac me istukao samo 3 puta (e tad sam stvarno zgresio).
Vecito sam pravio neke smicalice. Drustvo me je volelo zbog toga ali ne i oni protiv koga su bile te smicalice.
Kad mi se probusila lopta, malo sam je rasekao i napunio zemljom. Ostavio sam je pored puta i ko god bi od drugara prolazio, naseo bi na foru. Kad bi sutnuo tu loptu, obavezno bi stradao palac. Od jednog su me spasile samo moje brze noge.
Kad me stariji brat (tad je imao ok 15 godina) poslao kuci, da od oca ukradem duvana, da bi oni, "veliki" mogli da zapale, ja sam maznuo duvan i u njega nasuo malo aleve paprike. Nisu primetili dok nisu zapalili, a onda je bilo svasta, kasljanja, povracanja, a meni par samara. Posle me molio da ne kazem mami zasto me je tukao. Auuu al sam to lepo iskoristio (bilo je bonbona).

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 28.08.2007, 02:46

sad definitivno kontam zasto imas ovaj avatar

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#23 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 29.05.2008 18:33
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 30.09.2007, 20:17

pa ovako.....majka je imala preteci pobacaj i celo vreme trudnoce provela je po bolnicama.Kad sam se rodio izgubila je sve zube,jer su je kljukali nekim inekcijama da bih se ja odrzao.Sa mojih 5 god.su joj lekari saopstili da sam jedva ostao ziv jer me je auto udarilo.Sa 9 god.su me u skoli proglasili nesnosnim i morao sam promenuti skolu.Sa 15 sam ziveo u ratnom podruciju i glavu sacuvao 2 puta jedva.....Da ne nastavljam......Jadna moja majka i moj otac
ps:ali sad su jako ponosni na sav moj uspeh

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#24 (permalink))
coolgirl
wild at heart
coolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 15.01.2008, 19:17

Ja sam biila nesto izmedju...Nisam bila bas andjeo,ali sam bila dobro dijete... Ali nisam bila daleko od djavolka

*Što više sanjaš, više možeš napraviti..
*Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode hrabrost

staro
  (#25 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 04.07.2008 01:22
Godine: 46
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 15.01.2008, 20:29

...kakav andjeo!!!
Antihrist... Drala sam se od prvog dana, bez razloga od jutra do sutra. Od malih nogu sam vrlo cesto pravila pi*darije. Mozda su tome krivi decaci iz ulice s kojima sam odrastala, medju njima i moj brat. Bile su samo dve devojcice. Moja najomiljenija igracka bila je pracka... doduse imala sam uvek veliko srce za zivotinje, nisam ih povredjivala za razliku od nekih decaka koji su "skidali" ptice i sa kojima sam se redovno tukla zbog istog.
Obozavala sam da se pentram...... na bilo sta (da prostite).... Kada me mati uvece doziva da udjem u kucu, uvek joj je pogled bio uperen na gore... na kom li sam drvetu, na cijoj ogradi, krovu od garaze, cak i banderi. Sa vivisne sam padala nebrojano mnogo puta, ali necete verovati, da nikada nisam polomila ni jednu koscicu.
Dalje... mog brata sam izludjivala, pogotovo kada je ucio ili radio domace zadatke. Mada ne mogu da kazem, kao stariji brat uvek je bio nezan i nije me tukao. Jednom me je gadjao trouglom pun pogodak.... pravo u celo vrhom trougla. Krv, panika, vristim kao da mi je odrubio pola glave Maaamaaaaaaaaaaa, vidi sta mi je uradio!!!
I naravno, opet je on izvlacio deblji kraj. Kakva sam ja djubrana bila, pa to je nevidjeno. Kada sam ja trebala da budem kaznjena batinama, moj brat je uvek stajao ispred mene, braneci me. "Nemoj nju, ja sam kriv"!... opet deblji kraj
A kada je on trebao da bude kaznjen, ja sam jos potpirivala: "Jeste, jeste, kriv je" Uzas.....

bice joj prica iz mog ditinjstva

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#26 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 04.07.2008 01:22
Godine: 46
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 25.01.2008, 02:37

... e da... kao sto vec spomenuh, omiljena igracka mi je bila pracka.
Preko puta nase kuce, bila je zgrada, sa lepo uredjenim travnjakom i ogradom od uredno sisanog simsira. Simsir se protezao pored trotoara, duzinom cele zgrade. A u toj zgradi su ziveli stvarno fini ljudi. Moje tajno skloniste bilo je iza simsira - odakle sam nisanila svojim hladnim oruzjem. Uglavnom sam gadjala u zenske prolaznike, odnosno njihove noge. U to vreme, zene su naravno nosile suknje i najlon carape, koje su stradale od mojih metkica. Komsinica, koja je inace bila skolska drugarica moje mame, morala je zbog mojih nestasluka da kupi ko zna koliko pari novih najlon carapa

Nekoliko godina kasnije, ispostavilo se da ce mi ta ista komsinica predavati geografiju
Samo iz postovanja prema momoj majci, nisam padala na popravni iz ovog predmeta

Ja sam to sto jesam, a ne sto drugi ocekuju da budem!

staro
  (#27 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 02.07.2008 14:40
Godine: 41
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? - 17.06.2008, 11:00

Nisam bila loso dere ali kad neko me je ismejavao svi su dobile batine kakve nisu sanjali ,sve devojcice kao da su imale strah od meni a bijala dam se sa i muskarce ali nekad sam dobila i ja batine ali nisam cutala ,borila sam se za svoje mjesto.Nekad ce das a nekad ce dobijes.Tako ti je u ovom zivotu.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali... > Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Problemi kod beba SQUAW Roditeljski kutak 0 12.01.2007 22:20