...kakav andjeo!!!
Antihrist...

Drala sam se od prvog dana, bez razloga od jutra do sutra. Od malih nogu sam vrlo cesto pravila pi*darije. Mozda su tome krivi decaci iz ulice s kojima sam odrastala, medju njima i moj brat. Bile su samo dve devojcice. Moja najomiljenija igracka bila je pracka

... doduse imala sam uvek veliko srce za zivotinje, nisam ih povredjivala za razliku od nekih decaka koji su "skidali" ptice i sa kojima sam se redovno tukla zbog istog.
Obozavala sam da se pentram...

... na bilo sta (da prostite

).... Kada me mati uvece doziva da udjem u kucu, uvek joj je pogled bio uperen na gore... na kom li sam drvetu, na cijoj ogradi, krovu od garaze, cak i banderi

. Sa vivisne sam padala nebrojano mnogo puta, ali necete verovati, da nikada nisam polomila ni jednu koscicu.
Dalje... mog brata sam izludjivala, pogotovo kada je ucio ili radio domace zadatke

. Mada ne mogu da kazem, kao stariji brat uvek je bio nezan i nije me tukao. Jednom me je gadjao trouglom

pun pogodak.... pravo u celo vrhom trougla. Krv, panika, vristim kao da mi je odrubio pola glave

Maaamaaaaaaaaaaa, vidi sta mi je uradio!!!

I naravno, opet je on izvlacio deblji kraj. Kakva sam ja djubrana bila, pa to je nevidjeno. Kada sam ja trebala da budem kaznjena batinama, moj brat je uvek stajao ispred mene, braneci me. "Nemoj nju, ja sam kriv"!...

opet deblji kraj

A kada je on trebao da bude kaznjen, ja sam jos potpirivala: "Jeste, jeste, kriv je" Uzas

.....
bice joj prica iz mog ditinjstva